O întrebare parșivă pe zi : respectam Justitia doar cand ne convine ?

justitieIeri : Constantin Nicolescu, PSD fost președinte al CJ Argeș, a fost condamnat azi la 7 ani și 8 luni de închisoare cu executare,  sentința Curții de Apel București fiind definitivă
Azi : Marian Oprisan, vicepresedinte PSD, presedintele CJ Vrancea, a fost achitat de Judecatoria Cluj-Napoca , sentinta nefiind definitiva
Azi : Dorin Cocos , Alin Cocos, si Alina Bica, raman dupa gratii a decis ICCJ
Azi : Adriean Videanu a fost eliberat si va fi cercetat sub control judiciar – ICCJ
La fiecare din deciziile de mai sus, o tabara a aplaudat, celalta a huiduit. Vai, cum sa fie Oprisan achitat, uite cum lucreaza Justitia dupa epoca Basescu a zbierat una din tabere. Vai, cum sa fie eliberat Videanu sub control judiciar, Basescu e la origine, s-au indignat ceilalti. Nici uneia dintre tabere nu i-a pasat de evidenta.
My friends, cata vreme traiti cu impresia ca Justitia trebuie sa functioneze corect doar pentru ceilalti, lucrurile nu se vor rezolva.

11 răspunsuri la „O întrebare parșivă pe zi : respectam Justitia doar cand ne convine ?”

  1. Chiar vroiam sa comentez pe acest subiect, dar se pare ca mi-ai luat-o inainte :)) Ce vreau sa spun, basistii sunt foarte indignati vezi doamne ca oprisan a scapat bla, bla, Iohannis e de vina :)) alta mizerie, In schimb la videanu toti ciocu mic, ca sa vezi stupoare :)). Ideea este in felul urmator, atata timp cat Media este extrem de mincinoasa si corupta (eu unul cred ca mai ceva decat politicienii) nu va fi bine in Ro din pacate. Trebuie dat un reset la toate ziarele, televiziunile, etc. altfel degeaba ne agitam vorbim vorbe..

    1. Complexul Caprioara, in discutie, nu a fost achizitionat pentru placeri personale. E in patrimoniul public. In discutie ar intra modalitatile de finantare si aprobarile trebuincioase de la CJ.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.