Cum a descoperit Andrei Plesu cat de rau era „presedintele care dansa cu sefi de clan interlopi”

basescu tigani bercea mondial Traian-Mircea-Basescu-Bercea-MondialuDl Plesu are cateva revelatii in Adevarul

 • Se fură lacom, se fură obraznic, se fură iresponsabil, pînă la pierderea instinctului de conservare. Infractorii se simt infailibili, invulnerabili, nemuritori. (…) Peste tot, dai peste soţi, soţii, fini, naşi, cumnaţi, amici, veri, progenituri, mercenari şi pile
 • Primul ministru fură titluri academice şi minte vesel şi suveran, fostul preşedinte dansează electoral cu şefi de clan din lumea interlopă…(…) Tu vorbeşti ? – vor zice o mulţime de forumişti care mă iubesc… Tu nu bombăni de pe margine ?

Dl Plesu a anticipat cate ceva, dar inexact. De altfel a si folosit gresit un verb la timpul prezent, dar a gresit in mod voit. Nu ” danseaza”, ” dansa ” era corect.
Intrebarea pentru domnia sa e alta :  vorbeşti acum despre presedintele care dansa electoral  cu sefi de clan tigani interlopi cand el facea asta in 2009 cu tot cu nevasta si  ti-ai adus aminte acum in 2015 , dupa 5 ani de tacere adanca, doar acum cand nu mai e la butoane ?
Ma rezum sa spun doar atat : jenant.

8 răspunsuri la „Cum a descoperit Andrei Plesu cat de rau era „presedintele care dansa cu sefi de clan interlopi””

 1. „Poarta-n casa” ii va zice Basica lu’ Baselu’ cand vor juca ei table la Poarta Alba, delo delo bahto.

  Numai cumetrii Bercea sunt de criticat, cum de-au putut fi asa de rai sa strice imaginea diafana a presedintelui nostru, mama lor de cetateni europenoizi?
  Cumetrii prezidentiali prans Pol si pranses Lia nu-l deranjeaza pe d-l Plesu, ca nu se stie niciodata ce va iesi din mostenirile si procesele „coroanei”.

  1. Sa remarcam ca dl. Plesu s-a extras, voluntar, la putina vreme, din cloaca in care fusesese invitat la confectionarea butaforiei „statului de drept”‘. Cu sau fara injuraturi, nimeni nu vrea sa-si aminteasca. Ceea ce altii au facut tarziu, tardiv de tarziu si cu ordin de zi pe unitate. A se vedea Cristian Diaconescu, transferat la bigada PMP.

 2. Scuză-mă de off topic, dar eu era să crăp de râs la chestia asta: „…Total Network Solution, de exemplu, una din firmele vizate de anchetă, se ocupă de softurile DNA…”
  Tu știi ceva suplimentar despre cazul ăsta?

 3. E un articol patetic, in care incearca sa se detaseze de personajele rau famate de pe urma carora a profitat ani de zile si incearca sa para imaculat dupa ce a trait intr-o mocirla. In opinia mea rezultatul e zero

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.