Dar vai…Ce ne facem Traiane, ti-a saltat-o D.N.A. pe urmasa Nuti, „cel mai onest candidat” pentru spalare de bani…

oC35jiWh1VS_2L

  • Apropo de frământările legate de doamna Udrea, este că are o șansă și, în orice caz, este cel mai onest candidat dintre cei care au vocația să devină președintele României – Basescu Traian, ex-presedinte

De cate ori am scris, alaturi de multi altii, ca blonda asta reprezinta cea mai mare eroare a carierei lui Basescu ?
Surse judiciare : Udrea are calitatea de suspect si este acuzata de spalare de bani si fals in declaratii de avere.
Traiane, acum roaga-te lui Dumnezeu, sa doarma deseara acasa.

19 răspunsuri la „Dar vai…Ce ne facem Traiane, ti-a saltat-o D.N.A. pe urmasa Nuti, „cel mai onest candidat” pentru spalare de bani…”

  1. mie nu-mi convine treaba asta!!! vreau ca intelectualii sa faca o scrisoare deschisa catre Laura Codruta Kovesi (mi-a devenit simpatica intre timp) si sa-i spuna ca nu e bine doamna procuror, nu e bine! se aude domnilor Plesu, Liiceanu, Pora, Baconski, Paleologu si se mai stiu ei…?

  2. ” Traiane, acum roaga-te lui Dumnezeu, sa doarma deseara acasa.”

    Oricum nu poate fi retinuta pentru ca e parlamentar si are imunitate, mai trebuie sa voteze si Parlamentul.

    1. Nu risca nimeni credibilitatea Romaniei, a justitiei si DNA pentru una ca Udrea. E prea zero absolut sa mai fie bagata in seama, pana la urma nici Basescu nu e cine stie ce. Nu ea fusese protejata ci sistemul din care facea partea. Acuma ca semaforul e pe culoarea verde, Udrea e numai buna sa fie sacrificata, in 2-3 ani abia o sa ne mai amintim despre dansa. Sunt sigur ca va putrezi la Targsor muuulti, multi ani. Fosta-i lele cat ai fost! Ce mai era de tine si de Bica in buricul Parisului, se vazura tarancile la oras, deh

  3. Basescu s-a compromis iremediabil si definitiv cand a intrat in afaceri necurate cu Cocos, Udrea si restul. Nu mai avea alta solutie decat sa mearga cu Elena pana la capat. Cand s-a creat PMP-ul si a sustinut-o in campania electorala in pofida oricarei logici nu a facut-o pntru ca era naiv si credea in sansele ei ci pentru ca destinul lor e iremediabil legat, cred eu. Mai cred ca divortul ei a fost facut repede si brusc pentru ca ea sa se distanteze de Cocos avand in vedere ca venea campania electorala si probabil I s-a spus ca urmeaza probleme cu sotul ei.si ar fi mai bine sa se indeparteze incercand sa para detasata de probleme si fara nicio implicare. Asa cum mai cred ca si casatoria lor a fost o parodie. Au sta impreuna cat timp au fost pe val, in afaceri cu amaratul asta de stat, iar apoi, brusc, si-au dat seama ca sunt incompatibili, nu au nimic in comun si nici nu stia unul ce face celalalt (afaceri, etc).

  4. Basescu s-a compromis iremediabil si definitiv cand a intrat in afaceri necurate cu Cocos, Udrea si restul. Nu mai avea alta solutie decat sa mearga cu Elena pana la capat. Cand s-a creat PMP-ul si a sustinut-o in campania electorala in pofida oricarei logici nu a facut-o pntru ca era naiv si credea in sansele ei ci pentru ca destinul lor e iremediabil legat, cred eu. Mai cred ca divortul ei a fost facut repede si brusc pentru ca ea sa se distanteze de Cocos avand in vedere ca venea campania electorala si probabil I s-a spus sa se indeparteze incercand sa para neimplicata . Asa cum mai cred ca si casatoria lor a fost o parodie. Au sta impreuna cat timp au fost pe val, in afaceri cu amaratul asta de stat, iar apoi, brusc, si-au dat seama ca sunt incompatibili, nu au nimic in comun si nici nu stia unul ce face celalalt (afaceri, etc).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.