Războiul socrului mic Voiculescu cu lumea NU se va decide astăzi la Curtea de Apel

daniel constantin

 • „Laurenţiu Vasile, soţul Corinei Voiculescu, face declaraţii grave despre preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin. Vasile dezvăluie lucruri din trecutul ministrului Agriculturii.” ( A3 )

Doar ce am apucat sa citesc pasajul acesta la prima ora si era cat pe’aci sa ma inec cu cafeaua. Say what ?!? Laurentiu…cine ? Ia sa aprofundam, cine esti ma, musiu.

 • Pentru Daniel,
  Ne cunoastem de aproape zece ani si am impartit de la patul de spital, halba de bere, bucuriile copiilor nostri, lacrimile sotiilor si pana la zeci de mii de euro in vacante. (…)  Poate ca dl Ponta te mai crede, dar cand musti mana care te-a hranit, nici Dumnezeu, nici dl Ponta nu au cum sa uite.
  (…) Chiar daca dl Voiculescu ar fi fost un oarecare sau un dusman, tot nu aveai dreptul moral si legal sa ascunzi adevarul, doar de dragul functiei.
  Ai mintit grav !
  Ai spus in prezenta mai multor persoane faptul ca Ministerul Agriculturii nu are niciun prejudiciu, dar ca tu nu poti sa declari asta pentru ca iti strici imaginea.
  Adevarul va iesi oricum la suprafata, mai devreme sau mai tarziu!
  Sunt lucruri in viata pe care odata pierdute, nu le mai poti recupera.
  Respectul este unul dintre ele. Esti un perdant!”

Acuma, daca v-ati mai  linistit hohotele, de ras sau de plans, whatever, ia sa vedem ce ne spune ginerica Laurentiu ? Ca impartea patul de spital cu ala micu’ si invizibil sau  tata socrul Felix arunca cu zeci de mii de euro in vacantele lui  ? Ce e nou in asta de vreme ce l-a cumparat cu niste sute de mii ?  Amice, esti idiot, ar fi spus nenea Iancu.
Rezumand, gluma asta pe care doar o minte grav bolnava o putea nascoci, nu reprezinta decat disperarea trista a oligarhului detinut. 1001 de catei din Antena 3 au latrat  ani de zile : Basescu isi amesteca familia in afaceri si o baga in fata.
Voiculescu, acum cand faci acelasi lucru, esti mai fericit  ?
PS
Cat despre visele umede ale unora cum ca mogulul ar putea dormi deseara acasa, luati-va gandul fetite si baietei, mai e mult pana departe. Sursele mele, mult mai informate decat mine,  spun ca judecatoarea in cauza, citez, ” nu ar elibera-o nici macar pe maica-sa „

8 răspunsuri la „Războiul socrului mic Voiculescu cu lumea NU se va decide astăzi la Curtea de Apel”

   1. Cu IICJ a ispravit-o…Ca d’aia a demisionat ‘mnealui de doo ori din Senat…Ca sa atraga competenta instantelor ordinare/obisnuite in locul diferitelor complete de la Inalta Curte… „Electa una via” se cheama principiul…Mai are o singura cale: revizuirea la care are aceleasi sanse pe care le are selectionata Romaniei de fotbal de a castiga Campionatul Mondial…

     1. Cu motanul-varan cred ca interesanta ar fi alta ipoteza daca se va ajunge la ea.Deprimat peste masura sa inceapa sa vorbeasca despre,baietii care aduceau banii cu valizele incepand cu 20 dedcembrie 1989 si despre cei ce au retras sumele deja depuse in virtutea mecanismului ce nu putea fi oprit.Cine stie ?sigur are ceva cunostiinte despre descarcarea financiara anuala a Aportului Secret Valutar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.