Loteria „nationala” si IT-ul – notiuni paralele.

CATUSE MITAPentru prima dată în istoria de 109 ani a Loteriei, nu s-au organizat doua extrageri consecutive  Loto 6/49 . Explicaţia : compania nu poate folosi programele informatice care extrag numerele câştigătoare.
Pe 29 decembrie 2014, MFP anunţa că Loteria Naţională nu mai prelungeşte contractul cu firma Intralot, cea care administra soft-urile necesare desfăşurării jocurilor de noroc. Pe 30.12 conducerea Loteriei anunţă public că tragerile loto vor fi reluate abia pe 11 ianuarie a.c.

 • „Jocurile erau operate exclusiv de către greci. Angajaţii Loteriei nici măcar nu aveau acces la etajul unde se desfăşura activitatea de la 6/49, de operare servere şi tot ce ţine de partea informatică. Deci, e exclus ca Loteria să aibă specialişti.”

Intre 7,5 – 8,5 % din încasările lunare brute ale Loteriei Nationale a incasat firma greceasca Intralot in urma contractului încheiat pe 26 iunie 1992 pentru 10 ani si prelungit până la 31 decembrie 2013 printr-un act aditional semnat in 23 martie 2000 .
Eu zic ca nu mai e foarte mult si vom afla de la DNA autorii acestei escrocherii de proportii, in care nu doar jucatorii au fost pacaliti ci si contribuabilii. Cum, cand te lauzi ca ai IT-istii cei mai buni din Europa, dai mura in gura unor greci zeci de milioane de euro , cum ?

7 răspunsuri la „Loteria „nationala” si IT-ul – notiuni paralele.”

 1. Eu zic ca abia acum DNA ciuleste urechile. Toate cartile par facute pentru un actor care inca nu a aparut pe piata. Doar nu credeti ca alde Asesoft, INES Group, Siveco etc nu sunt in stare de niste amarate de numere. Sa fim seriosi!
  Oricum, grecii au luat destul, din ’92 pana in prezent, probabil ca li s-au infundat si lor canalele si nu mai pot deversa unde au deversat pana acuma. Victime colaterale ale Lulutei, deh

 2. 109 ani de loterie stramoseasca…Ha, ha, ha…Gheorghiu Dej a inchis-o in 1954. i-a bagat pi hoti la puscarie si a mai deschis-o prin 60, 61 secolul trecut. Nu inainte sa schimbe nitelush politica penala (prin 58). Delapidai peste o anumita suma, aveai sanse mari sa te intanlesti cu un glont…

 3. Si pana la urma, luminata politica de cadre, prin angajat pixdute, amante, nepoti, lipitori de afise, trebe sa produca, in cele din urma, rezultate…Hidosenia o inceput sa-si arate coltii la accidentul de la Siutghiol. Egzamene aranjate pentru toti ageamii la operativii ISU…

 4. Am gresit anul, ha, ha, ha…
  DECRET Nr. 475 din 18 decembrie 1952

  pentru absorbirea Intreprinderii Economice Loteria de Stat de catre Casa de Economii si Consemnatiuni din Republica Populara Romana (C.E.C.)
  EMITENT: MAREA ADUNARE NATIONALA
  PUBLICAT IN: BULETINUL OFICIAL NR. 11 din 18 decembrie 1952
  Prezidiul Marii Adunari Nationale a Republicii Populare Romane, decreteaza:
  ART. 1
  Casa de Economii si Consemnatiuni din Republica Populara Romana (C.E.C.) preia pe data de 1 Ianuarie 1953, Intreprinderea Economica Loteria de Stat, cu intregul ei patrimoniu.
  Pe aceeasi data se abroga Decretul nr. 420, publicat in Monitorul Oficial nr. 304 bis din 31 Decembrie 1948, precum si orice Hotariri ale Consiliului de Ministri, Decizii si Regulamente date de Ministerul Finantelor, cu privire la organizarea operatiunilor Loteriei de Stat.
  ART. 2
  Pe data de 1 Ianuarie 1953 vor inceta orice operatiuni de jocuri de loterie si Casa de Economii si Consemnatiuni din Republica Populara Romana va organiza operatiuni de depuneri cu castiguri.
  Regulamentele privind operatiunile prevazute in alineatul precedent vor fi aprobate de Ministrul Finantelor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.