De ce o fi preferat K.W. Iohannis sa numeasca ca purtatoare de cuvant o scriitoare-jurnalist ?

Am vazut multi exponenti  din lumea „buna” a presei amuzandu-se pe seama d-nei  Niculescu Bran, pe tema unei postari de pe Facebook intitulata ” Cotroceni – 25 de ani de “baronizare”.
Sigur ca ideea doamnei in cauza, aceea de a crea o pagina personala pe Facebook unde poate compune diverse eseuri despre ceea ce vede in jur la locul de munca, nu e cea mai fericita idee deoarece se expune, si odata cu ea si institutia prezidentiala, oricaror comentarii mai mult sau mai putin habarniste.
De asemenea nu stiu cat poate sta in picioare ideea unei compuneri cu privire la spatiul unde iti desfasori activitatea. Ma gandesc ca un patron m-ar concedia in 5 minute daca as scrie un eseu despre uratenia sau desuetudinea locului unde sunt platit.
Dar revenind m-a amuzat spontaneitatea unor nume din presa care s-au amuzat sincer, ceea ce m-a facut sa reflectez cum ar fi fost daca purtatorul de cuvant al presedintelui ar fi venit de la…
– Grivco  : ” Cotroceni – 10 ani de demonizare basista ”
– Ghita  TV : ” ” Cotroceni IN DIRECT EXCLUSIV – Doar Ponta ne putea scapa in urmatorii 10 ani de “baronizarea basista”
– B1TV* : ” ” Cotroceni – 10 ani minunati de blondizare alaturi de Elena Udrea ”
Lasand misto-ul ieftin, ce vreau de fapt sa spun e ca pentru unii, obisnuiti sa le fie injurati patronii aflati in spatele gratiilor ( sau in asteptare ) adaptarea poate fi dificila. Dar orice schimbare, fie ea de la un jurnalist tupeist la o scriitoare mai naiva,  e ca un schimb de locuinta din Rahova, honi soit qui mal y pense, in Pipera, sau viceversa…

* Ok, am glumit, de unde jurnalisti la B1 TV

5 răspunsuri la „De ce o fi preferat K.W. Iohannis sa numeasca ca purtatoare de cuvant o scriitoare-jurnalist ?”

  1. ” La tatzi ni-i greu”, vrea sa sugereze doamna…Pana la eroism mai e un pas.A si inceput sa se lupte cu structurile de fomei de serviciu…

  2. Nu stiu de ce, dar tabloul zugravit de d-na purtatoare se potriveste la fix cu imaginea pe care mi-o facusem si eu, fara nicio informatie, despre Cotroceni si alte institutii – aceeasi situatie exista probabil si la Palatul Parlamentului, la guvern, etc – cu doua amendamente: termenul de „baronizare” e nepotrivit, gratuit si nerelevant, pana la urma, de unde atatia baroni la curtea „regelui”, nu? Apoi, nu mi se pare ca Palatul sa emane comunism, mai degraba cred ca ar emana securism, confuzia e larg raspandita, ceva similar se intampla si in verile toride cu temperatura si umiditatea atmosferica, nu reusim sa le integram niciodata corect.

  3. Trebuie sa-i intelegem pe cei de la B1. Nu a castigat Elena Udrea. Aseara Sorina Matei tipa isteric pe subiectul ”perdele, covoare, mancare” la Cotroceni. A vorbit mai bine de o ora. Adica dl.Basescu nu avea bun gust? Sau d-na Udrea nu stia sa asambleze culorile? Ca daca era ceva in neregula schimbau ei…Sau lor nu le era niciodata foame? si iata ca n-au murit ! Asta am inteles eu. Sau poate nu am inteles bine ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.