Miracole de Craciun, made in Romania : de la deszăpezirea în pădure si voucherul cultural pana la curvele care-l infiereaza pe nazistul Iohannis prin Telepatia

CRĂCIUN NEFERICIT... Niciodată n-am fost mai... - Corneliu Vadim Tudorsandra stoicescu basistii voiculescuTraditiile Craciunului la romani raman aceleasi an dupa an , difera doar numarul de zile libere  : taiatul porcului si mese intinse, eventual vacante prin cateva locuri inca nealterate de kitsch si consumerism. De la cozile din Ajun, fiindca atunci se ingrasa porcul nu-i asa ?, din supermarketuri,  pana la inghesuiala duhnind a transpiratie stropita cu parfumuri fine din cluburile de manele, romanul mandru sarbatoreste, nu e foarte sigur ce anume, dar distractie sa fie.
Nu chiar toti, unii mai si muncesc si iata, se intampla destule  miracole zilele acestea
– In Prahova, judet cu talent pastorit de amicii oligarhului Ghita, unii s-au gandit sa deszapezeasca drumurile…forestiere. Cum toate autostrazile, sosele si drumurile sunt perfecte in zona, hai sa deszapezim si padurile. Pe urma se mira cand ii salta mascatii.
– O ex-ministra a Muncii din guvernul MRU, blonda care nu a vrut sa auda de neconsitutionalitatea impozitarii pensiilor, Claudia Boghicevici, a depus o iniţiativă legislativă, prin care propune acordarea unui ”voucher cultural”, bugetarilor, în valoare de 125 de lei, pentru cumpărarea de cărţi, bilete la evenimente culturale, spectacole de teatru, muzee, sau operă.
– Niste unii care-si zic CMCA , urmasi ai poporului ales, plus onorabili domni Tisminetzky si Cristoiu, animati de acelasi spirit al Craciunului, se indigneaza contra cost, despre decorarea ‘legionarului’ Bjoza de catre, pentru ei e clar de acum, ‘nazistul’ Iohannis. Mila crestineasca ma opreste de la a-i cataloga pe acesti bolnavi.
– Tot la capitolul „salonul irecuperabili ” aflam ca pe Vadim l-a saracit capitalismul asa ca-si deapana pe Facebook amintirile vesele despre hazlia dictatura a proletariatului.
– Nu in ultimul rand, daca esti roman adevarat, salariat la Grivco 3, Craciunul il faci tot cu basistii ( bine,  tu il faci undeva pe la o pensiune de 5* , dar asta e pentru pensionarimea care baga sarmale in timp ce te urmareste ).
Serios, ma bate gandul sa transform blogul intr-unul de mondenitati, curvele cinstite sunt mult mai putine, deci mai usor de urmarit,  decat cele politice

14 răspunsuri la „Miracole de Craciun, made in Romania : de la deszăpezirea în pădure si voucherul cultural pana la curvele care-l infiereaza pe nazistul Iohannis prin Telepatia”

 1. Simt ca mi-a trecut de sprancene, de limita rabdarii, nu stiu cum sa mai zic, cand mai aud de un voucher, o atentie, o bomboana pentru bugetari.
  Revenind la cristoiu si restul haitei limbasiste: probabil ca Iohannis era bun doar daca il decora pe bashinescu, udrea si, in primul rand, pe cristoiu. Gretos …

   1. Nu cred ca dl. Cristoiu o face pe/pentru bani. Mai degraba, e traversat de orgolii devastatoare pentru varsta si pozitia domniei sale. Altfel, domnia sa e toba de carte (cum putini istorici/observatori/analisti sunt)

 2. Problema e ca d-l Bjoza nu prea a fost legionar, a fost chiar mai rau, un om ca oricare altul, convertit la nationalism, de catre legionari. Este exact ceea ce irita cel mai mult pe alde Tismentski. Mai este si subiectul tabu pentru unii ce se vor si la smantana si la spovedanie, ma gandesc la alde Plesu si Liicheanu. Decorarea d-lui Bjoza e probabil un semnal dat de Johannis, e bine ca nu ramane fara raspuns.

 3. Stai ca s-au trezit si aia de la Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului:

  „MCA România ia act, cu dezamăgire, de decizia Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, de a acorda Ordinul Naţional «Steaua României» în grad de Cavaler unui deţinut politic care se afişează public cu un partid susţinător al Mişcării Legionare şi al neo-nazismului. Condamnarea atrocităţilor comise de dictatura comunistă este o datorie a fiecărui om politic din România. Sistemul criminal comunist l-a aruncat în închisoare pe domnul Octav Bjoza, preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România, i-a distrus viaţa, i-a persecutat familia şi i-a refuzat drepturile universale ale oricărei fiinţe umane. Aceste crime comise de regimul comunist nu anulează crimele comise de legionarii impotriva evreilor din România. Faptul că, în România post-comunistă, domnul Bjoza a ales să împărtăşească idealurile Mişcării Legionare, să omagieze ideile şi credinţele acestei mişcări politico-religioase criminale, este profund regretabil. Preşedintele României însă, prin puterea în încrederea cu care a fost investit, are obligaţia a trasa linia fină dintre eroul anti-comunist şi participantul activ la activităţi omagiere a unei Mişcări criminale antisemite. Decorarea unui sustinator, declarat, al Mişcării Legionare, cu Ordinul Naţional «Steaua României» poate fi interpretată ca o omagiere adusă, de Administraţia Prezidenţială, acelei mişcări naţionaliste, fasciste, criminale. Fără condamnarea explicită a Mişcării Legionare, fără delimitarea clară a Administratiei Prezidenţiale de ideile Mişcării Legionare propovăduite activ, îmbrăţişate, omagiate şi dată drept exemplu de către domnul Bjoza, Preşedintele României, pentru noi, a semnat un dezamăgitor act de populism“, consideră Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului MCA România.

  Octav Bjoza, preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România, s-a declarat uimit de opinia MCA România.
  „Este revoltător!
  Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi niciodată antisemit.
  În temniţă am fost educat să nu privesc oamenii după etnie, culte sau politici.
  Eram doar luptător anticomunişti acolo, nu făceam deosebire care este legionar, ţărănist, cuzist sau că n-avea nicio culoare politică.
  Sunt împotriva oricăror extremisme, fie de stânga, fie de dreapta…
  Când sunt comemoraţi luptătorii anticomunişti, noi suntem cu ale noastre, legionarii cu ale lor. Probabil se referă la comemorarea de la mănăstirea Constantin Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus.
  Eu fiind din Braşov am participat la ceremonial, ei au avut drapel, a fost treaba lor. Irascibilitatea nu ajută nimănui.
  Lucrurile trebuie discutate cu calm şi fără patimă.
  Am susţinut întotdeauna că unii dintre legionari au avut părţi bune.
  Faptele rele trebuie judecate separat, înfierate, astfel încât să nu se mai repete“.

  http://adevarul.ro/locale/constanta/klaus-iohannis-criticat-decorarea-octav-bjoza-mca-romania-a-semnat-dezamagitor-act-populism-1_549d54ff448e03c0fd0ee8d0/index.html

   1. Stii cum ie aia- fereasca sfantul sa scrii de bine despre autostrazile lui Hitler, nu ti se va replica faptul real ca in poveste este exagerat de multa propaganda, nu nene, ti se pune eticheta de anti-evreu. :)))) La fel cu Antonescu, legionarii, wtf. Vezi eticheta atasata lui Goma, fiindca a prezentat ambele fatete alea povestii…

    1. Stiu, stiu, acum Volodea se auto-victimizeaza : vai uite ce au scris aia despre mine, anti-semitism nene, clar
     Un rebut al istoriei, intelectual facut nu nascut, made in Primaverii by Armata Rosie

 4. Apropos de „c…le cinstite” mi-am adus aminte de un film American,The Best Little Whorehouse in Texas,un „musical” din 1982, cu Burt Reynolds,in rolul unui sherif din Gilbert,Texas si Dolly Parton,in rolul lui Miss Mona,who runs a brothel called „The Chicken Ranch”,pe care am avut norocul sa-l vad la o fosta colega de facultate, in anii 1990.Era un DVD adus de sotul ei din Anglia.Daca poti face rost de el,merita toti banii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.