Intelectuali de stanga , uniti-va sub Victor Viorel Ponta !

ponta intelectuali facebook

  • O să îi rog și invit pe intelectualii de stânga (nu atât de zgomotoși sau agresivi ca cei de dreapta – dar nu mai puțin valoroși) să accepte o contribuție ideologică exterioară la demersul atât de necesar care va avea loc anul viitor !
    Mă refer nu doar la autorul acestei opinii, Barbu Mateescu, ci la mulți alții care au curajul să-și asume opțiunea ideologică (Ioana Lupea, Costi Rogozanu, Radu Magdin, echipa de la CriticAtac, ș.a.m.d.) !
    Sper să accepte această solicitare pe care o fac din convingere, pentru că nu putem să trăim mereu într-o societate în care apartenența mimată la „dreapta” este un fel de religie obligatorie promovată de zeloși fanatici și farisei ridicoli ! – V.V.Ponta pe Facebook, unde altundeva

Lasand la o parte judecatile de valoare, in fond in Romania intelectual e tot omul, de la orice posesor de diploma, chiar daca e obtinuta cu un proiect cumparat cu cateva sute de euro de pe net, pana la doctorul copy-paste, sa ignoram numele mai mult decat hazlii si sa ne axam pe discurs.
Intelectualii de dreapta sunt ” zgomotoși sau agresivi , zeloși fanatici și farisei ridicoli  „, ceilalti sunt buni dar cam putini si binisor rasfirati deci greu de identificat.
Si revin la ce scriam ieri : ex-dottore-le VVPonta nu e capabil sa invete absolut nimic din infrangerea usturatoare.
P.S.
psd-comunism---victor-ponta-radu-mazareTotusi, deoarece mi-e greu sa ma abtin si nici macar nu e sanatos, hai sa va dau un citat dintr-un intelectual de la ” Criticatac ” care si-ar dori un partid radical de stanga, care sa aiba in program…

  • „…pedepsirea băncilor și a companiilor abuzive  (…) renaționalizarea resurselor de interes strategic (petrol, gaze etc.); anularea unilaterală a datoriei către FMI…”.

Ma mir sincer cum de o fi uitat sa ceara imperios sa iesim de sub umbrela imperialistilor din NATO dar poate ii dau o idee, cine stie.
28 de anisori are omul muncii, da ? Noapte buna, copii ai durerii, vise placute

Reclame

7 răspunsuri la „Intelectuali de stanga , uniti-va sub Victor Viorel Ponta !”

  1. In schimb, ne mandrim cu Dottore care o face pe niznaiul si amana discutarea redeventelor cu OMV cu un an…Chestiune cuantificabila in bani si ani…de puscarie…Ca petrolu’ asta nu izvoreste din pixda lu’ mama ‘mnealui…

  2. Am putea spune ca dihotomia stanga dreapta e falsa, imprecisa sau firava, daca n-ar fi atat de ridicola atunci cand e folosita in legatura cu viata politica din Romania. Trebuie sa fii nesimtit tare sa reprezinti un partid de stanga din Dubai, mana in mana cu alde Ghita si alte clase muncitoare. Normal ca intelectualii ar trebui sa fie atrasi mai degraba de ideile de stanga decat de cele zise de dreapta, cam asa e in occident. Asta nu inseamna insa ca un partid comunistoid corupt de la presedinte pana la ulimul lipitor de afise sau primitor de galeti este indreptatit sa se bucure de sprijinul intelectualilor. Victor Ponta nu a inteles ca daca o va tine langa tot asa, PSD va ramane doar cu sprijinul mortilor lui Dragnea. PSD nu are nimic de stanga, e doar o gasca de politruci pusa pe capatuiala organizat, cu acte in regula si care a atins perfectiunea in demagogie si impostura.

    E trist ca prostiile astea sunt scrise pe FB tocmai de unul care se spovedea ma-sii ca a intrat la PSD pentru ca doar aia i-au dat o sansa, nu si PNL, partid de care se simtea atras ideologic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.