Sebi Ghiță pe urmele lui Dan Voiculescu : își face partid

ghita cosmaParafrazand caracterizarea facuta de nenea Iancu lui Agamemnon Dandanache, v-ati pus vreodata problema cum ar arata un partid mai cretin decat PP-DD si mai canalie decat PRM ? E prea dificil, asa-i ? Nu face nimic, il va infiinta oligarhul de stanga Ghita Sebastian.

  • ” Am avut o discuţie cu mai mulţi dintre cei cu care am colaborat în campanie pentru domnul Victor Ponta. Şi pentru că pe toţi ne-a preocupat politica, ne-am gândit că de ce nu un nou partid politic, o nouă mişcare politică, o nouă platformă politică va avea succes. Din ianuarie vom începe strângerea de semnături pentru un nou partid politic”

Zi asa, tineret,  coane Sebi, da ? Cel din imagine s-o inscrie in target, Cozma il cheama, e din Prahova tre’ sa-l stiti cat-de-cat, penal cu acte-n regula. Despre lipitorii de afise  dusi la Fratelli la un piscotel, nu discut, are si penibilul limitele lui. E o idee chiar hazlie, ma intreb daca si  partidul  va fi condus tot prin persoana fizica imprumutata Iacobescu.
Altfel, pntru amuzament,  hai sa le numaram partidele, coane Fanica.
In 2015, Basescu se va chinui sa-si faca un PMP nou si functional, PLR e sublim dar exista doar in mintea lui Voiculescu, Tariceanu si Ponta, Monica Macovei vrea si ea sa intemeieze un partid nou, jucarie pe care si-ar dori-o si Turcescu Robert. Hop acum si Ghita, caruia ii dorim sa calce pe urmele succeselor lui Dan Voiculescu in toate domeniile : afaceri, mass-media, politica, justitie.
La cat mai multi ani !

3 răspunsuri la „Sebi Ghiță pe urmele lui Dan Voiculescu : își face partid”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.