„Dacă pierdem prezidenţialele, scapă cine poate”

1361959800Ponta, Iliescu (8)Vitejia pisicutului n-a durat decat o zi, si anume pana in momentul in care, dorind sa-si acopere rahatul cu ajutorul altora,  l-a facut sa puta si mai tare. Un show al unui clown prost, fara idei : pierde alegerile intr-un mod jenant, pleaca sa se refaca moral alaturi de familie , se pierde pe traseu si ajunge sa se relaxeze cu amicul-sponsor-oligarh in cluburile de lux din Emirate, pe urma vine si arunca vina in carca celorlati ? Esti de o prostie demna de mila, amice.
Trec peste faptul ca alegerea tapilor ispasitori a fost alta imbecilitate sinistra,  atat ii duce capul pe Ponta si echipa de slujitori angajati, atata fac. Dar pentru numele lui Dumnezeu, si un avorton fara creier stie ca in PSD a te lua de Iliescu e sinonim cu sinuciderea, chiar atat de disperat esti, dottore ?
Sigur ca nea Nelu nu ne place, sigur ca il  detestam sincer si asta nu se va schimba in veci , dar PSD nu va scapa de el pana nu iese din politica asa cum a promis , cu picioarele inainte . Intrebarea pentru sponsorul-oligarh Ghita e alta : cand ai intrat in PSD, nu acelasi Iliescu statea in capul mesei, mascariciule care esti mascarici ?
Dar, asa cum doar Ponta anuntase inca din februarie, a sosit vremea lui „scapa cine poate” si acum tot pesedistul e pe cont propriu . In perioada urmatoare, multi vor invata pe dinafara calea catre DNA, unii chemati sau adusi, altii din proprie initiativa. Ar fi multe de spus dar are si scarba o limita atunci cand insusi Mazare zice ca refuza sa discute despre tiganeala din PSD.
Dar o ultima intrebare tot am : pisicutul auto-intitulat dottore nu intelege ca in doar 4 ani a reusit sa devina mai detestat decat Basescu dupa 10 si Iliescu dupa 25 ?

15 răspunsuri la „„Dacă pierdem prezidenţialele, scapă cine poate””

   1. Pai Marean o fi agramat, o fi la fel de corupt ca si ei, dar este un bun cunoscator al naturii umane. A descris perfect situatia- ce partid, ce tara, ce cardasie intre Dragnea si Ponta?!? In timp ce se mint si joca sceneta tovarasiei/ aliatei, fiecare pandeste caderea celuilalt.
    Ori, poate ca iti citeste analizele:))))

 1. Nu Iliescu e problema PSD, mosul e chiar OK. Noi il detestam pentru ca suntem, cei mai multi dintre noi, antipesedisti. Privit din interior, Iliescu e un element cheie care inca confera partidului incredere, stabilitate si chiar justitie de partid.
  Sa nu uitam ca sub Ion Iliescu s-au realizat disolutia PCR si tranzitia la democratia occidentala motiv pentru care a fost detestat permanent si de cateva procente reprezentate de electoratul nostalgic, votanti PRM, PDAR, PSM, PPDD, etc.
  Dar realizarea istorica a lui Ion Iliescu a fost desprinderea Romaniei de sub tutela Moscovei (tutela rasariteana/orientala in general) si aderarea la structurile politice si militare euro-atlantice. Optiunea sa merita aprecierea si recunostinta noastra, mai ale pentru ca a fost facuta din pozitia sa de om de incredere al Moscovei si, probabi, de admirator sincer al fostei URSS.
  Ion Iliescu ramane o mare personalitate. Pe langa el nea Nelu, Ghita nu e decat un paduche, un fel de SOV cu avantaj pentru acesta din urma, inteligent cu adevarat, nu doar smecheras maritat cu statul si fara sa fie tablagiu secret. Averea lui Vantu provine din prostirea romanilor, a lui Ghita e data si primita de la stat, de bunavoie.
  In concluzie, problema PSD e Ponta insusi, omul e perfect neadecvat, golit de orice substanta doctrinara, smecher, demagog si mincinos. Romanii l-au citit, pana la urma, recitalul dat de Vanghelie in aceste zile o confirma si pentru cei mai putin dotati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.