Sandra Stoicescu explica de nu are Iohannis ce cauta la Antena 3

VideoNews    Homepage bstoicescu

  • Interesant este că astăzi, în mod evident, Klaus Iohannis şi-a aranjat această ieşire şi postul, oficina băsistă, i-a făcut pe plac ca să poată bifa că a venit Iohannis la ei. – aseara , live

Sigur ca nu mai e cazul sa explic cine e Sandra „PSD” Storycescu, intima a madamelor Ponta si Firea-Pandele, ea fiind  doar una dintre dovezile ca biserica Grivco a oligarhului de la Rahova  nu mai e demult o  televiziune,  ci doar un departament de propaganda si/sau santaj.
Cum nu o banui de imbecilitate cronica, a te preface ca nu sti ca programul dezbaterilor pe ruta RTV-Realitatea-B1-A3 a fost impus de Ponta, e doar o dovada gretoasa de servilism politic.
Sa speram ca decizia anuntata de Adriana Saftoiu se mentine si Iohannis nu calca pe acolo
Altfel, am remarcat cu mare interes scrierile fostului gradat Turcescu care indeamna stafful lui Iohannis sa mearga la A3. Inca mai servim patria sub drapel ?

4 răspunsuri la „Sandra Stoicescu explica de nu are Iohannis ce cauta la Antena 3”

  1. Merita mult respect acest om Klaus Iohannis ,in ciuda multor psd-isti de joasa speta , el este primar stimat in orasul Sibiu , In schimb nu merita acest post Antena 3 Romania ( Antena 3 ) Decat sa vorbesti ca Victor Ponta mult si prost mai bine rar si bine , Uitati-va si Numără-i minciunile lui Ponta ca nu spune decat Bancuri Poante si Minciuni .In rest nu am cuvinte de acesti jurnalisti de la Antena 3 si Romania Tv , sunt de joasa speta , felicitari Rares Bogdan de la Realitatea tv

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.