Anunțuri imobiliare în mass-media : casele familiei Iohannis vs imobilele altora

image-2014-10-29-18404379-41-casa-parintilor-lui-iohanisSa intregim o poveste imobiliara prezentata oarecum incomplet aseara  la Ghunoita TV.
Un fost jurnalist, actualmente salariat al oligarhului momentan liber,  a pus manuta pe o locuinta sociala pe care nu a mai  inapoiat-o generosului amic dottore-primar nici macar atunci cand mult mai dotata ( financiar ) jumatate si-a  tras  pe persoana juridica un penthouse. In fond, ce, Basescu a inapoiat Mihaileanu ? E dreptul lui legal sa plateasca 30 de euro chirie pe luna, doar de aceea a luptat cu dictatorul .
Un senator si socru de viitor-fost presedinte a pus manuta in timpul mandatului pe un viloi de protocol cu doar 200,000. O micuta escrocherie cu ajutorul RA-APPS-ului de pe vremea premierului Nastase al carui ministru era, momentan necercetata dar hotiile nu se prescriu.
Fetita si ginerele parintelui popa senator de mai sus , viitorul-fost cuplu prezidential au aceleasi pasiuni imobiliare, 7 ( sapte ) bucati imobile pe care, in dispretul legii, le-au declarat separat fiindca nu dadeau bine la CV si oricum cu ANI se inteleg pe terenul de tenis. Ca unele dintre ele sunt cumparate de la alde NIRO, e alta poveste, mult mai misto, care va urma  destul de curand in foiletonul DNA.
Dar pasiunea salariatilor lui Ghita,  cel de mai sus plus o semi-isterica, o constituie parintii lui Iohannis Klaus care, ce sa vezi, au o vila de „sute de mii de euro”, cei doi micuti  crezandu-se probabil Finanzamt. Ei nu poseda  greturi nici despre socrul mic, nici despre cele sapte case ale famigliei PontaSarbuDaciana, doar isi justifica prin niscaiva porcarele adeziunea la cauza  oligarhului. Alti pufosi hazlii prezenti in emisiune, de asemenea incasatori pe persoana fizica, si-au aruncat cu parerile  avizate.
Pai sa nu le zici ceva verde despre originile  maronii acestor mizerii imorale*   ?

* Imorale pot sa il probez oricand dar, credeti-ma, nu si-ar dori nici unul dintre ei.

5 răspunsuri la „Anunțuri imobiliare în mass-media : casele familiei Iohannis vs imobilele altora”

    1. nu, nu neaparat la asta ma refeream.
      cred ca are prima sansa sa castige ( blatul base-ponta va functiona la t2 cand nici udrea nici macovei nu vor chema electoratul la vot ) dar sunt ferm convins ca nu-si termina mandatul din motive penale.
      are mult prea multe bube

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.