Bucureștene, n-ai apă caldă ? Lasă că te încălzesc Oprescu, Ponta & PSD cu comunicate

s560x316_ponta_oprescu_32390700aCa o stranie coincidenta, chestie in care demult nu mai cred, fix cand pusese RADET afisele cu ” De la 1 octombrie incepem probele la instalatia de incalzire „, Distrigaz s-a gandit sa le ceara niste datorii mai vechi si, cum nu au avut succes, au taiat gazele  ” redus serviciile de distributie a gazelor naturale catre doua locuri de consum ale ELCEN din Bucuresti, respectiv CTE Sud si CTE Vest, mai pe romaneste :  vreun milion si ceva de bucuresteni din sectoarele 2, 3, 4 si 5 au ramas fara apa calda.
oprescu 1 octombrieIn timpul asta Oprescu era extrem de ocupat : facea poze la Roma alaturi de ceilalti 27 de primari din capitalele europene. Nu cred ca mai era vreunul care sa nu aiba apa calda in orasul pe care-l pastorea, dar in fine, care e rostul primarului general ? Sa se simta bine.
O rapida rezolvare din putul gandirii grijuliului doctor primar PSD-ist Oprescu a a aparut ieri  cand primaria generala a inceput sa-si trimita scrisori cu Distrigazul, dar apa calda tot n-a venit, oamenii au continat sa injure, si asa mai departe.
Fiindca tot e campanie, doar o scurta o remarca in treacat : Udrea a atacat imediat subiectul, pe restul i-a durut  fix in cur.
Curiozitatea mea ramane urmatoarea : abia astept sa vad cum vor vota onorabilii concitadini la presedintie, cu dottore Ponta, amicul primarului Oprescu sau cu altcineva, oricine ar fi. Oh wait, pretul gigacaloriei a ramas acelasi, stiu deja cu cine…
UPDATE
Comunicatul Distrigaz de ieri dupa amiaza cum ca s-ar fi reluat alimentarea cu gaze a ELCEN cat si cel al primarului gen ” Am platit totul, gata” nu au facut decat sa accentueze penibilul : de ce mai fost nevoie sa-si bata joc de consumatori cateva zile  ?

10 răspunsuri la „Bucureștene, n-ai apă caldă ? Lasă că te încălzesc Oprescu, Ponta & PSD cu comunicate”

  1. Bineînțeles că or să-l voteze pe dottore, amicul doctorului. Că doar își amintesc cu nostalgie cât de ieftină era apa caldă pe vremea comuniștilor. Ce dacă o vedeau doar două ore pe săptămână? Important era că era ieftină.

  2. Lăsând la o parte apa calda, campania electorală din 2014 e cea mai tristă campanie care a existat vreodată în România. Fiecare candidat vorbește în stânga, în dreapta, dar nimeni nu spune ceva clar și răspicat despre adversari, unul mai bleg ca altul. Doar minciuni și promisiuni anoste. Ori nu au curaj, ori ei + politică = epic fail, ceea ce e mai mult decât evident. Iar noi ca proștii așteptăm ce?! Să ne conducă Mickey Mouse?!

  3. „de ce mai fost nevoie sa-si bata joc de consumatori cateva zile”

    Raspuns: ca sa va aduc aminte ca sunteti la mana mea, boilor. Daca EU, Primarele Ales de voi, boilor, nu vreau sa aveti chestii, voi nu aveti chestii, sclavi tristi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.