Microsoft & EADS – mafia personala a lui Adrian Nastase se intoarce. I-a dat Bercea Mondial lui Basescu spaga de la Microsoft ?

cioaca catuse inchisoare

  • Vă mai spun încă o dată că nu am avut niciodată nicio o funcție din care să am legătură cu achiziții – V.V.Ponta, ex-sef al T.S.D.

Bittner – Petrache – Cocos, remember ? Mafia personala a lui Adrian Nastase va spune ceva ? Daca pe Ponta l-a mancat sa-si trimita corpul de control dupa domnii Funeriu & Co, iata ca de peste ocean, ancheta s-a intors ca un tsunami si, ce sa vezi, numele lor ca si al lui se regasesc printre cele mentionate de martori, alaturi de alti 1001 de politicieni sau oameni de afaceri din toate esaloanele. Nu va asteptati sa gasiti vreun partid virgin, nu exista.

  • „În schimbul acestei susţineri din partea lui Victor Ponta, Fujitsu Siemens Computers a dotat sediul Tineretului Social Democrat cu calculatoare Fujitsu Siemens în baza unei donaţii făcută prin partenerii Fujitsu Siemens Computers, de la acea dată” ( articol )

Revenind la Ponta, martorul a carui identitate e protejata desigur, va spuneam ca unii au scris romane la DNA,  il mentioneaza alaturi de , intr-o ordine aleatorie  : Adrian Nastase premier, Alexandru Bittner intermediar , Remus Truica, Ecaterina Andronescu , Mihnea Costoiu , Mihai Tanasescu , Enache Jiru , Dan Nica , Alexandru Athanasiu, Mircea Miclaus , etc , dar si pe Cocos Dorin, ex-ul Elenei Udrea sau Dumitru Nicolae – Niro. Interesant , nu-i asa ?
Si repet, inca nu a izbucnit afacerea EADS, atunci va fi adevarata Apocalipsa
In timpul asta, Parlamentul s-a inchis pentru campanie, toti au fugit care incotro. Tariceanu spune cu tupeu ca nu crede sa convoace biroul pentru cererea DNA, Zgonea se mai gandeste. In media, slugile mogulilor din A3 si RTV, nu scot o vorba, B1 evita delicatul subiect al patroanei morale, se prefera subiectele Basescu, Iohannis sau Bercea.
Dar toate acestea nu vor ajuta la nimic
Cine isi imagineaza ca „viitorul presedinte” Ponta va putea stopa o asemenea avalansa nu e doar naiv, e complet idiot.
Dar despre campanie cu 2 zile inainte de deschiderea ei oficiala, intr-o postare urmatoare…

2 răspunsuri la „Microsoft & EADS – mafia personala a lui Adrian Nastase se intoarce. I-a dat Bercea Mondial lui Basescu spaga de la Microsoft ?”

  1. M-ai facut curios cu dosarul Eads. Desi, traditia damboviteana nu e cu condamndari rasunatoare si nici cu sentinte de zeci de ani, ca la americani. Dar ar fi interesant sa se mute o aripa a parlamentului la mititica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.