Sondorul de serviciu : Ceaușescu l-ar bate la fundul gol pe Ponta în alegeri. Plus : Ponta când mi se lansa, circulația se oprea și nimeni nu mai parca

Fara multe alte comentarii, un sondaj INSCOP pentru Adevarul . Asta apropo de orientarile politice  majoritar „de dreapta”, cum cred unii, ale romanilor care l-ar vota pe Ceausescu cu ambele maini.
In cea de-a doua foto via Facebook, observam si legatura dintre Ponta si al batran : numai pe vremea impuscatului se mai intampla asa ceva : parcarea interzisa pentru 24 de ore. Dar spectacolul de omagiere a celui mai iubit fiu al PSD, sambata seara , promite multe alte distractii

3 răspunsuri la „Sondorul de serviciu : Ceaușescu l-ar bate la fundul gol pe Ponta în alegeri. Plus : Ponta când mi se lansa, circulația se oprea și nimeni nu mai parca”

  1. Aia cu parcatul e maxima. Nici la Steaua-Dinamo nu cred ca inchid toata zona. Partea buna e ca tocmai si-au delimitat un perimetru care il va vota clar pe ponta. Nu stiu daca poate sa inghita cat vot o sa primeasca, dar asta e partea a doua.

    Javre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.