Daca e neweurope, Băsescu e rău și Voiculescu – bun, se știe

Unul dintre angajatii detinutului Voiculescu exulta  pe Facebook

  • neweurope antena 3” Romania: justitie sau reglare de conturi? ” O foarte interesanta analiza a unor jurnalisti care nu sunt pe statul de plata al Antenei 3. Incepe asa: Principalul opozant politic al presedintelui Romaniei, Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.

Sigur ca, spre deziluzia ex-jurnalistului aflat pe statul de plata al Grivco, daca mergem la articol, gasim un fel de omagiu anonim adus anti-basistului Voiculescu, prost tradus in engleza probabil cu google translate,  „account settling ” fiind pentru ei ” reglare de conturi ” . In fine, atata a putut micutul angajat Intact, asta e.
Acum, desigur ca e o coincidenta totala faptul ca neweurope publica mereu chestii anti-basescu si pro-voiculescu, rapid preluate de Antena 3. Sa ne intoarcem nitelus in timp si sa ajungem la pastorul Gadea si al sau inexistent Dietmar Bergthal , reamintindu-ne cum

  • Am vorbit cu Dan Voiculescu inainte de publicarea articolului Basescu, ultimul autocrat al Europei / Voiculescu nu are nici o legatura de afaceri cu publicatia, dar ne cunoastem de multi ani ( sursa )

Cam asta explica editorul NewEurope, Basil Coronakis chestionat in legatura cu Voiculescu & Antena 3. Doar un alt salariat al Grivco, automatul de fabricat minciuni pe banda,  la Bruxelles.
Deci sa rezumam rapid : mai rasfirati baieti, mai rasfirati ca vi se vad epoletii si caschetele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.