Stenogramele mafiei transpartinice – Victor Ponta catre Dorin Cocos in 2008 : ” Ordonati ! „

stenograma ponta cocos alro

  • Cu lupii tineri, Traian Basescu mimeaza o lupta pe viata si pe moarte dar a mirosit din timp ca ei sunt viitorul. A decapitat vechea mafie in frunte cu Nastase, Vantu, Voiculescu, a demantelat vechile structuri si retele, facandu-le loc celorlalti. A jucat un rol atat in alegerea lui Victor Ponta in fruntea PSD cat si in sprijinirea lui Sebastian Ghita dupa ce l-a eliminat pe Vantu si a incercat sa-i ia televiziunea. Fostii colaboratori ai presedintelui pot confirma oricand ce spun aici. – Tapalaga Dan

Stenograma alaturata e de la Matei citire, nu evanghelistul, Sorina  🙂
Acum, pentru lumea avizata chestia aceasta nu mai este demult nicio noutate, daca pana si vechi si ferventi sustinatori  ai lui Basescu ca si cei doi mai sus mentionati ,  au inteles ca sistemul  a ales pentru presedintie alta marioneta santajabila in persoana lui dottore Ponta.
E comic insa cum toti slujitorii, din presa, din media, sociologii, consilierii, in fine, toti cei din jurul lui Ponta, se fac ca nu stiu, nu cunosc , n-au auzit. Omerta  100%.
Ponta Cocos Udrea 2006Si cum opozitia cu tot cu candidatii ei e mai muta decat un peste,  cine sa-i reproseze lui Ponta relatia nepotrivita cu Cocos si mafia personala a lui Adrian Nastase* , Elena Udrea  cumva ?

* E doar o coincidenta ca juniorul Petrache Alin, fiul mai celebrului sau tata din grupul Bittner-Petrache-Cocos, a fost ales deputat PSD si sef al COSR  in vremea lui Ponta,  efectiv o pura coincidenta.

3 răspunsuri la „Stenogramele mafiei transpartinice – Victor Ponta catre Dorin Cocos in 2008 : ” Ordonati ! „”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.