Se răsucește Marx în mormânt văzând socialismul cu față penală din țara lui Ponta

miting a3

  • Ponta cred îl  graţiază pe Voiculescu şi pe mulţi care sunt nevinovaţi.(…) De ce să stea pe banii noştri acolo  ?  (…) Tot noi le dăm să mânânce şi să bea –  Fani ai condamnatului Voiculescu si Antenei 3( sursa )

Lasand la o parte orice fel de lehamite, nu ai cum sa nu te amuzi cand analizezi  la rece manifestatia fanilor mogulului pusa la cale de angajatii sai, unde cam 90% dintre participanti erau persoane la varsta a treia.
Mi se pare de-a dreptul comica solidaritatea dintre pensionari si miliardari. Primii care abia o duc cu penultima pensie medie din U.E., viata lor depinzând ce binevoieste sa le  „dea”  guvernul, manifestând pentru libertatea unuia care a furat milioane de euro de la stat. Alaturi de ei, pupati pe chelie  de pensionare menopauzate, unii platiti cam cu 20-50…80 de pensii medii pe luna de catre patronul puscarias care isi cumpara avion personal prin contabilitatea televiziunilor proprii.
Superba solidaritatea dintre saraci si bogati, mai ales când saracii ies in strada ca sa si-o manifeste. Nici in cosmarurile cele mai groaznice Marx n-ar fi visat la asa ceva dar in Romania socialista a lui Ponta s-a rezolvat si asta.

7 răspunsuri la „Se răsucește Marx în mormânt văzând socialismul cu față penală din țara lui Ponta”

  1. inca din anii 90, unii pensionari reactionau la un mod cel putin dubios. Vorba bancului, machea, astia pun ceva in pensie? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.