Dreapta este mai unită decât oricând : Crin vs. Klaus, Predoiu vs M.R.U. vs.Macovei

macovei mru predoiu facebookSituatiile de un comic uneori absurd prin care trece ” dreapta unita  PNL-PD ” vor atinge astazi un nou climax atunci cand delegatia permanenta a PNL va trebui sa decida intre cei doi candidati, fostul si actualul sef de partid. Cum s-a ajuns la toata bazaconia asta, se stie : o serie de decizii, de multe ori inexplicabile, ale lui Antonescu urmate de o alta serie la fel de ciudata a noului presedinte Iohannis . Sondajul comandat e net in favoarea neamtului, nici o surpriza.  In timp ce candidatul-iepuras Tariceanu, sustinut financiar de cuplul Ghita – Chitoiu, le cumpara la bucata parlamentarii, adevaratii liberali se impart in grupuri, grupulete, grupuscule si distractia devine generala.
La proaspetii parteneri intru fuziune PDL, e si mai hazliu : mai trece o zi, mai rasar niste candidati ca ghioceii primavara. Monicai Macovei i s-a sculat brusc ideea de  a „cere sa fie inclusa in procesul de selectie a candidatului comun PNL-PDL” . Numai Dumnezeu ( si  baietii cotrocenisti la ordinele careia actioneaza femeia  )  mai inteleg unde era reformista de fier pe vremea cand isi facea PDL sondajul intern prin care il  stabilea pe Predoiu. Dar,  ce-i drept, la vremea respectiva existau alte interese : salariul de la Bruxelles pentru inca 5 ani, acum, daca l-a obtinut, face ce vrea.
M.R.Ungureanu, barbat politic extrem de fortos civic cu cei 2% ai sai, daca tot s-a trezit  numit in  fonctie de vicepres PDL , are planuri marete si deci iarasi i se falfaie steagul candidaturii la care nu e dispus sa renunte.
Si tot acest circ se intampla doar cu trei luni inainte de alegerile prezidentiale.
Eu zic, si nu glumesc, ca Ponta, daca isi doreste cu adevarat sa ramana prim-ministru, ceea ce nu prea mai cred, ar putea sa o faca linistit, propunandu-l candidat prezidential pe Mazare sau chiar pe Vanghelie. Abulicii astia care-si zic de dreapta n-ar castiga presedintia nici daca ar candida singuri…

3 răspunsuri la „Dreapta este mai unită decât oricând : Crin vs. Klaus, Predoiu vs M.R.U. vs.Macovei”

  1. Si daca totul este un circ pentru pulimea votanta, caci, cred eu ca, daca s-ar uni, un Johanis, si nu doar el, l-ar bate din prima pe Ponta?
    Bun, OK, Basescu a inebunit si marseaza pe mana unei evident perdante. Sincer, eu nu cred, dar fie si-un lup transformat in oaie tampa…
    Dar chiar nimeni din PNL si PDL sa nu-si doreasca sa aiba fraiele licitatiilor din viitorii ani?
    Ceva nu se leaga.
    Prea toata lumea trage pentru unul care, in conditii normale, nici chiar in Romania nu ar castiga…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.