O întrebare parșivă pe zi : Elena e de vină și tovarasul nu știe ?

elena udrea elena ceausescu elena basescu Toata polemica bloggeristica dintre M.R.U. si Udrea, generos alimentata de ambii, imi aduce aminte de o fumigena lansata de serviciul D din DSS  si care suna cam asa ” Daca ar sti tovarasul ce se intampla, s-ar lua masuri, dar nu ii spune coana Leana cea rea de la cabinetul 2 ”
Cam asa suna si ce scrie, din ce in ce mai insistent M.R.Ungureanu, caruia ii readuc aminte ca fara Basescu, Nuti Udrea ar fi ramas probabil o blonda anonima, dar si el la fel.
Asa ca mai incet cu pianul anti-basist pe scari, tovarasul nu numai ca stie, dar el e de fapt autorul.

4 răspunsuri la „O întrebare parșivă pe zi : Elena e de vină și tovarasul nu știe ?”

  1. Adresandu-se in limba germana la congresul national al PNL, chiar cu 2-3 vorbulite acolo, MRU a fost gretos de penibil. Ideea a fost sa arate ca el e cult, nu ca alti membri de partid, (MAE, SIE, LUI) si sa-i traga sasului o limba in kurdischtan cum numai sefilor din servicii li se mai trage.

  2. E de fapt o „gretos” numai daca esti incult si te simti in complex de inferioritate cand nu intelegi ce se vorbeste 🙂 Mie ca om normal vorbitor de engleza mi se pare un gest de reverenta sa i te adresezi asa la oha in limba materna unui etnic neamt gen Iohannis 🙂 O chestie de skill, sa arati ca esti din alt film si nu te compari cu 4 clase primare care alcatuiesc 99% din clasa politica si din populatia romaniei. Cand nu stii carte, normal ca elitismul e de neinteles, gretos aka deloc salutar. 😛

    1. Cu atata elitism, protejatul tau poate sa spere la fo 2-3% chiar la prezidentiale, dar nu de la elite care au remarcat demult ca omul e gaunos pe dinauntru, artificial si intors cu cheia, basca faptul ca are si doua facultati, ci de la cei de teapa ta.
      Domne, MRU s-a intors acolo unde a scuipat in speranta ca va fi reinstalat acolo unde zice el ca merita, pe principiul, daca nu noi, atunci cine?
      Apropo de „noi”, mai tii ca amintire de familie diagonala si cascheta bunicului?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.