Candidatul unic dr. Victor Viorel Ponta e pregatit

Ponta-VictorSecretul lui Polichinelle, cel cunoscut de toata lumea de vreun an si ceva,  a fost devoalat de Ponta ieri dupa amiaza , da, va candida impotriva lui…Basescu, acesta fiind singurul sau proiect pentru Romania.
Sigur, cam cu jumatate de gura, inca o face pe fata mare, ba ca ar vrea, ba ca n-ar vrea, dar se sacrifica daca trebuie, ce sa faca, poporul PSD si mogulii i-o cer.
„Sunt pregatit ” a spus dottore sigur pe el si de data aceasta nu a mai mintit, mi se pare mult mai pregatit decat Basescu in 2004, ca sa nu mai mentionez  memorabilul 2009,  cand insusi Ponta l-a ajutat din postura de sabotor al lui Geoana.
Are oligarhii Ghita si Voiculescu de partea lui, Basescu i-a avut impotriva.
Are tot baronetul milionar al PSD alaturi de el, Basescu a avut nevoie de ani buni ca sa sa ii formeze pe ai lui.
Are serviciile, sau macar o parte, are o buna bucata  a procurorilor, are cazanciucul Justitiei, alegerile i le organizeaza  nasul Oprea Gabriel…ce si-ar mai putea dori ? Un adversar ?
Ei bine, asa ceva nu are, prin grija „dusmanului” coabitant de azi, un adversar real nu gasim. Basescu, cel cu care se lupta Ponta, a facut praf cat a putut PDL si  PNL, deci cam tot ce a mai miscat pe dreapta. Ponta, cu mijloacele din dotare, a rezolvat restul cu ajutorul taricenilor si dandiaconestilor.
Cine este Victor Ponta ? Sa (re)vedem si, eventual , sa ne amuzam cu ceea ce spuneau despre el cei care astazi il sustin sau pe care i-a cumparat : Mircea Geoana, Radu Tudor, Mircea Badea, Gabriel Oprea, Victor Ciorbea…ca sa-l citez pe unul dintre ei, securistii doctorului plagiator Victor Ponta, urmatorul , nu mai am nici o indoiala, presedinte

9 răspunsuri la „Candidatul unic dr. Victor Viorel Ponta e pregatit”

      1. daca e ordin de mai sus de basescu , isarescu poate sa candideze. dar ce se face daca dna cere arestarea lui ponta in vara? il apara pe plagiator parlamentul dar isi distruge total credibilitatea externa…

          1. Ce-ar avea de impartit Basescu cu Ponta? Inteleg ca sunt din unitati diferite dar au depus acelasi juramant, nu? Totul nu este decat o regie bine pusa in scena pe baza unui scenariu de mare succes la public. Si nu nuami la public 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.