„Aceeași mizerie” varianta 2014 : alianța USDD dintre anti-ciocoiul Dan Diaconescu Direct și super-ciocoiul V.V.Ponta

ponta-diaconescu

  • Vreau să vă cer scuze, am mutat de la Târgu Jiu la Satu Mare circul. Până pe 25 mai o să aveţi aici un saltimbanc de circ în mov. O să-l vedeţi cu cravată mare mov. Vreau să vă dau vestea bună că după 25 n-o să-l mai vedeţi pe aici. – Ponta, 14 Mai 
  • PSD îşi doreşte să facă majorităţi cu PPDD în toate consiliile judeţene şi consiliile locale ale localităţilor mari și că este posibilă inclusiv încheierea unei înţelegeri la nivel parlamentar între cele două formaţiuni – 2 iunie

Dan Diaconescu a iesit ieri, senzational si in direct la OTV2 desigur, si a chemat ” toate partidele să facă o coaliţie în jurul lui pentru ca Băsescu să nu ajungă premier”. La o prima citire a stirii, dupa ce razi pana te dor falcile, te gandesti ca la fel de bine putea sa ii cheme  pe Obama sau pe Papa.
Dar iti trece rapid cand afli ca  marele lider Victor Viorel,  care isi luase un ex-jurnalist-cordaci OTV-ist consilier , ciocoiul cu care se lupta DDD in 2012 prin Targu Jiu si in 2014 la Satu Mare,  ii raspunde pozitiv : ” este posibil ca PSD să facă şi o alianţă la nivel de Parlament cu PPDD „. De asemenea, observati in citate cam cat timp i-a luat circarului Ponta ca sa-si schimbe parerea despre clownul DD : cam 2 saptamani.
E doar o alta flegma, nu foarte diferita de a eroului-zglobiu la creier de la Grivco, flegma aruncata de Ponta in ochii prostimii care-l crede.
Antonescu e rau fiindca se aliaza cu Basescu, zice el folosindu-si jurnalistii hartiile igienice din dotare
O fi fai Viorele, dar nu e o curva care se culca pentru un vot cu orice mizerie.

7 răspunsuri la „„Aceeași mizerie” varianta 2014 : alianța USDD dintre anti-ciocoiul Dan Diaconescu Direct și super-ciocoiul V.V.Ponta”

  1. Haidi bre, ajunseși Nufărul? Coși himene? Becali, Voiculescu, Mănescu, Roșca Stănescu, Schnecker… Au trecut destui și prin patul lui. Personal, așteptam de la Crin și niște scuze, nu să facă în continuare pe fecioara violată.

  2. Are ponta o lejeritate sa pupe, acolo unde a scuipat mai devreme, dar, in fond, a mai exersat ba cu oprea, ba cu nutzica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.