Voiculescu ordonă, Ponta execută : prostirea proștilor la Curtea Constituțională

Cred că este o glumă voiculesciană pe care probabil și premierul Ponta o va prelua. – Băsescu, luni

antena 3
Fix la 24 de ore dupa ce salariatii mogulului compusesera hilara scrisoare ,  probabil dorind sa confirme pentru a nu-stiu-cata oara ca Basescu are dreptate ( vezi citatul din motto ), coabitantul Ponta a iesit aseara sa ne anunte ca

  • Guvernul României va sesiza CCR în sensul următor : trei solicitări – să analizeze existența unui conflict juridic ( 1 ) de natură constituțională între Guvern, cel abilitat să organizeze și care răspunde de campania electorală, și Președintele României ; să stabileaască dacă acest conflict e cauzat de implicarea lui Traian Băsescu ( 2 ) în campania pentru europarlamentare și în campania pentru alegerile pentru Parlamentul României și să pronunțe o decizie prin care să stabilească în mod clar că președintele României și alte categorii de persoane nu au dreptul să facă o campanie ( 3 )

Acuma, lasand la o parte docilitatea lui Ponta in fata lui Voiculescu , mogul pe care inca il mai pacaleste, sa vedem cam ce anume poate obtine, in afara jocului de imagine ? Absolut n i m i c .
Va sesiza CCR care se va intruni probabil saptamana viitoare, dezbaterile vor dura alta saptamana si , ce sa vezi, s-a terminat campania.
La prima problema, CCR va raspunde, probabil, ca nu exista, la a doua ca o poza nu inseamna implicare in campanie si la a treia ca nu are caderea sa modifice legi.
In timpul asta, echipa de zgomote a mogulului va aplauda frenetic, de altfel a inceput de aseara, si va injura membrii CCR care nu par a fi  de partea buna .
Jalnic spectacol de prostire a prostilor care ii cred.
PS
Tineti aproape, de la 11, il avem pe Basescu la Gandul, campania circul continua

6 răspunsuri la „Voiculescu ordonă, Ponta execută : prostirea proștilor la Curtea Constituțională”

  1. Ramane totusi realitatea ca Basescu s-a angajat politic. Daca ar fi sa ne luam dupa ce spun el si Zegrean ar insemna ca pot avea opinii politice pe care sa le impartaseasca public si alti „cetateni”, precum sefii politiei, membrii Marelui Stat Major al armatei, angajatii serviciilor secrete, patriarhul si mitropolitii, MS Mihai I Regele Romanilor, etc. Bine bey Zegrene, ceva imi spune ca odata tot vei da extemporal cu tema „Erata in inscrisurile CCR”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.