Parașuta, mitomanul și marinarul de la brutărie. Plus câteva poze mai penale de nevăzut la televizunile de „știri”

Ce am auzit in prima saptamana de campanie ? Absolut n i m i c  in afara mahalagelii nationale deja traditionale dintre blatistii Basescu  si Ponta . Orice idee de campanie electorala pe teme europene e exclusa din start dar auzim de parasuta Udrea, Basescu la brutarie sau pozele din Belarus de pe afisele PSD, toate generos promovate de televiziunile de casa ale celor in cauza.
Orice tampenie arunca pe piata masinile de facut zgomot ale ambelor tabere este imediat rostogolita ore in sir, orice basina trage unul sau celalalt e preluata live.
Totul cu un singur scop : indepartarea votantului normal de urne, aducerea la vot a  cohortelor de activisti si atat. Tinta ? O participare sub 30% si deci o victorie posibila cu doar 11-12% din totalul alegatorilor al caror numar oricum nu il cunoaste nimeni . Vi se pare o tara europeana normala sau vorba sloganului U$D , va simtiti  mandri ca sunteti romani ?
In rest ? Ponta se afiseaza cu penalii Cosma sau Mazare, Basescu sta intre blonda si nevasta obligata sa pozeze ( „made me do it” ?!? ) si galeria lui Elias Bucurica asigura entuziasmul pe la mitingurile TSD din sectorul lui Ontanu. Dar astea nu vi le mai arata nimeni…

8 răspunsuri la „Parașuta, mitomanul și marinarul de la brutărie. Plus câteva poze mai penale de nevăzut la televizunile de „știri””

  1. Sa speram ca mazare ajunge unde ii e locul. Referitor la poza de famiglie base-udrea, nu am intalnit inca un asemenea cinism – sa se pozeze intre nevasta si amanta. Din partea mea, ar putea sa faca un menaj a-trois pe o insula in Pacificul de Sud

  2. O baba mergea linistita pe strada, cand, dintr-o data, in fata ei cade unu tocmai de la etaju zece. Acesta se ridica si da sa plece. Baba, speriata, il intreaba:
    – Maica, da’ nu ai patit nimic?
    – Mamaie, eu sunt parasutist profesionist, sunt antrenat!!
    – Pai si un’ ti-e parasuta?!?!
    – E sus, o bate barba’su…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.