Ponta : în România şi Italia socialiştii stau cel mai bine pentru alegerile europarlamentare. Și la corupție la fel, dottore

gidea ponta schulz

  • Se pare că cele mai importante rezultate le vom avea noi, în România, precum şi în Italia, o ţară cu un premier tânăr, Matteo Renzi, din generaţia mea – Ponta

Nici nu e de mirare, zic.
Ginta latina, domnule, frati de cruce care va sa zica, ia sa vedem cine e plasat in „Indexul coruptiei 2013 ” pe locul 69 la egalitate perfecta ? Ghici ghicitoarea mea  ?

Mai rai in Europa decat latino-socialistii ? Doar Grecia si Bulgaria. Va mira ? N-ar trebui, e simplu, acestea sunt de asemenea si tarile cele mai sarace si indatorate. Mandri ca suntem romani co-rupti in fund dottore, asa-i ?
Cat despre faptul ca salariatul Gidea s-a prefacut ca uita episodul din iulie 2012, cand acelasi Schulz, spunea ca evenimentele din România sunt „dubioase din punct de vedere politic” , ” statele Uniunii Europene sunt un pic prea tăcute” si că „schimbarea atât de rapidă a conducatorilor mai multor instituţii este cel puţin uimitoare „, dupa care a pus umarul la mentinerea lui Basescu, nu ma mira.
Asemenea lui Daniel Constantin, are si el niste datorii

3 răspunsuri la „Ponta : în România şi Italia socialiştii stau cel mai bine pentru alegerile europarlamentare. Și la corupție la fel, dottore”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.