Minuni de Paști : dacă teleormanenii lui Dragnea n-au avut bani pentru o excursie in Deltă, a venit Delta la ei

Fără titluinundatii mediafaxFix in a sasea zi dupa Scripturi avertizările de inundaţii, ieri la amiaza au apărut şi autorităţile dezinvolte dar mimand ingrijorarea .
Dragnea s-a plimbat cu salupa prin Teleorman, al cărui preşedinte de Consiliu Judeţean a fost timp de trei mandate si Ponta a descins din Delta direct la ministerul de Interne la finul Oprea ca sa-i mulţumească.  Dupa care dottore a promis ca miercuri, în sedinta de guvern va aloca sumele necesare pentru refacerea gospodăriilor pe care le va vizita azi, ( ceea ce si presteaza, vezi foto ) evident insotit de alaiul jurnalistilor, probabil ca sa verifice personal daca a mai murit vreun „inconstient” ca sa citez din Oprea.
Si, in fond, oricat de sadic suna, unii o merita atunci cand voteaza ca imbecilii, pentru o sacosa sau 50 de lei, niste politicieni care nu fac absolut nimic in folosul lor.
In fond vorba aia, mortii cu mortii, vii cu voturile.

3 răspunsuri la „Minuni de Paști : dacă teleormanenii lui Dragnea n-au avut bani pentru o excursie in Deltă, a venit Delta la ei”

  1. Chiorila Voda a vizitat podul de la Mihailesti de 14 ori, incurcand lumea pe acolo. Avea nevoie sa-i fraiereasca pe romani, fireste.
    Acum cand nu mai are niciun interes, il doare in fix kur de teleolteni sau alti inundatti. L-a trimis pe coabitanu’ ala micu numit de laboratoare, mai inainte sa deschida gura, micul Titulescu. Ca doar se schimba generatiile, la toamna avem treaba, nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.