Inexistenta plangere penala semnata de Ponta Viorel Victor

gabriela-firea-in-lacrimi-pe-scarile-parchetului

  • “I-am spus doamnei senator Firea de când s-a înfiinţat comisia Nana să nu accepte să intre în comisie pentru că soţul doamnei este primar.“ ( guess who * )

„Am fost primul care a semnat plangerea impotriva domnului Traian Basescu.” a postat echipa VP pe Facebook  marti 15 aprilie, dupa care am asteptat plin de speranta sa vad in ce calitate o fi semnat procurorul Ponta, tip de la care te-ai astepta sa cunoasca legile. De asemenea,  doream sa aflu cati parlamentari i s-au alaturat.
Ieri pe la pranz, cand a aparut la Parchet sotia primarului impreuna cu avocatul ei, n-am mai auzit despre asa ceva ci doar despre o lista de sustinere, transformata astazi intr-o alta plangere ( ?! )
Am auzit in schimb despre postul Pastelui si Cartea Sfanta, despre iertare si onoare, copii si masinuta lui Gigel, dar de semnaturile colegilor – nimic. De ce ? Poate pentru ca, asa cum se zvoneste nu au semnat nici macar jumatate, se vantura pe surse cifra de  150  Gabi Oprea si Kelemen Hunor au declinat politicos oferta.
Altfel pentru amuzament, in  primul rand  plangerea n-a fost depusa in calitate de senator, in al doilea  nu exista plangeri penale cu reclamanti colectivi ca la colhoz si  in al treilea ,  oricat si-ar dori angajatii mogulului , asa ceva nu va sta in picioare.

* Am citat din Pandele, sotul doamnei senator. N-as vrea sa-mi inchipui cum discuta in dormitor.

11 răspunsuri la „Inexistenta plangere penala semnata de Ponta Viorel Victor”

  1. doamnei senatoare cruella firea costache oricum am intzeles ca’i placeau marinarii (dupa cum tot insinueaza magistru cristoa, un alt „frustrat”), supt orice forme de agregare, asa ca n’am cine stie ce sperantze sa se lese cu ceva urmari, dupa aceasta mica cearta ca la usa cortului intre indragostitzi.

    dar, ors’cit, duduka e mult mai „bunaaaa”, chiar daca nu’i blonda naturala, concluzie la care a ajuns si in care insista sa persiste insusi domnu diktator

  2. Blat,blat,blat.Un meci Victoria-Flacara Moreni.
    P.S. Mi-aduc aminte ca prin anii 1998-1999 Basescu i-a facut o propunere indecenta viitoarei doamne Pandele(sursa :Catavencu acelor vremuri)Se pare ca viperushka a refuzat spre norocul viitoarei doamne Golden Blitz.

  3. ce chestie, de unde oi fi scos’o p’asta cu „costache”, pentru ca pe doamna senator n’o cheama, evident, asa?!!

    imi vine, probabil, din copilarie, unde aveam in cartier o gramada de „nea”: nea pandele, nea costache, nea varza, etc…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.