18 răspunsuri la „Atentie Antena 3, avem dovada : Mihai Razvan Ungureanu e BASIST ! LIVE !!!”

  1. Dmn.Ungureanu nu e basist!! de unde atatea mizeri,propaganda,daca colaboreaza cu el,cum fac si alti inseamna ca e basist? numai speculati

   1. Amice, sper ca nu esti chiar atat de prost, incat sa nu intelegi un joc de cuvinte simplu
    Dar pentru asta trebuie sa stii cum s enumeste cineva care canta la chitara bas
    Abvand in vedere ca scrii ca un agramat, nu cred ca te duce capul…

 1. Off topic :Iar ai avut drepatate! 🙂 De data asta in privinta tinerei ministrse cu usturoiul,cand ai zis ca basescu sigur o va placea !A declarat asta la Turcescu in emisiune ieri !

 2. reiau si eu un mesaj postat pe site-ul antenei 3 de un adversar al varanului:

  Dreptate pana la capat!!! 🙂 🙂 🙂
  TRIBUNALUL MUN. BUCURESTI
  “*…condamnă pe inculpatul VOICULESCU Dan la pedeapsa de 5 ani închisoare… interzice inculpatului exerciţiul drepturilor prev. de art. 64 lit a teza a II -a, lit b din Cp. În temeiul disp. art 65 din Cp interzice inculpatului exerciţiul drepturilor prev. de art. 64 lit. a teza a II -a, lit. b din Cp, pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei principale.

  *…dispune confiscarea de la inculpatul VOICULESCU Dan a sumei de 2.984.358,3 lei reprezentând contravaloarea a 9.947.861 acţiuni deţinute la SC Compania de Cercetări Aplicative şi Investiţii SA (fostă SC ICA SA), donate fiicei sale Voiculescu Camelia Rodica şi a sumei de 2.984.358,6 lei, reprezentând contravaloarea a 9.947.862 de acţiuni deţinute la SC Compania de Cercetări Aplicative şi Investiţii SA (fostă SC ICA SA), acţiuni ce au fost donate fiicei sale Voiculescu Corina-Mirela.

  *… îi obligă în solidar, pe inculpaţii VOICULESCU Dan, Popa Corneliu, Sandu Jean Cătălin, Mencinicopschi Gheorghe, Pantiş Sorin, Săvulescu Vlad- Nicolae , Sin Gheorghe, Baciu Constantin, Petre Alexandru, Marinescu Grigore, Pop Flavius –Adrian, Ene Vica şi pe moştenitorii inculpatului decedat, Domnişoru Gheorghe Marian, numiţii Domnişoru Mihaela şi Domnişoru Ciprian la plata echivalentului în lei a sumei de 60.482.615 Euro la cursul BNR din ziua efectuării plăţii către partea civilă Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.”

  http://tmb.ro/index.php/dosare_ecris?id_dosar=300000000520995

  Intr-adevar , AMR 7 zile!

 3. Antena 3 e aici?celebrul post la care s-a afiliat CNN, datorita echidistantismului domnului GIDEA.Cred ca ne mai aducem cu totii aminte de emisiunea aceea cand domnul MRU l-a facut praf pe domnul GIDEA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.