Grupul vesel si putintel corupt de la Cluj, azi cu Dancu Sebastian si Rus Ioan

Baietii socialisti de la Cluj, cred ca ii stiti, cei care pierd toate alegerile dar se cred mari doctrinari si sociologi , devin pe zi ce trece tot mai hazlii. Trag sforile prin socio-democratia de caviar,  in timp ce vand Mertane sau fabrica sondaje pe banda rulanta . In fine, cand se iau in serios, se fac de rasul curcilor
Ieri am descoperit ca dl. Dancu Sebastian  de profesie  socio-sondor  are si calitati de mentalist. Cum asa ?
Scoate din palarie ieri pe 28 februarie un sondaj, atentie,  zice-se facut intre 24-28 februarie dar care  a fost „scapat presei’inca din 27.
sondaj IRES sebastian dancu prostie cluj
In sondaj, domnul Dancu,  zis si  „marja de eroare de 20 % – Basarabia stie de ce” , analizeaza inca din 24 ruperea USL produsa pe 25 seara , cat si aspiratiile prezidentiale ale clownului Calin-5-neveste, aspiratii anuntate pe 26 seara. Bref, omul nostru punea intrebari despre ce urma sa se intample. Probabil ii soptise ceva concitadinul sau mentalistul Gog.
E de prisos sa comentez cifrele in care Calin-cel-fara-de adepti rupe tot in alegeri, inclusiv pe Ponta. Atat ii duce capul in IRES & PSD, de asemenea e inutil sa adaug cat de constiincios a analizat cifrele dl Palavra, purtatorul de baliverne guvernamentale, la Ponta TV.
A doua jumatate a grupului de la Cluj, cunoscutul anti-basist vanzator de Mertane Rus Ioan, pare a fi oarecum manjit de coruptie pe la gura impreuna cu alt intelighent Geoana Mircea,totul  in legatura cu niste contracte acordate pe vremea veselei guvernari Nastase si dupa.
coruptie geoana rusCititi povestea care este tare interesanta si incepe asa

  • Procuratura din Norvegia acuză grupul Kongsberg de corupţie, în legătură cu livrările de echipamente de comunicaţii efectuate în România în perioada 1999-2008

Nu, nu veti auzi aceste doua povesti  la televiziunile de stiri arondate PSD, nici la Antena Grivco 3, nici la Romania Ponta TV, deoarece singurul lor tel este acela de a-si  prosti publicul si asa nu foarte mobilat intelectual.
Dar va faceti o vaga idee despre mizeria din jur

7 răspunsuri la „Grupul vesel si putintel corupt de la Cluj, azi cu Dancu Sebastian si Rus Ioan”

  1. Deja astept un sondaj facut cu o saptamana inainte de producerea unui eveniment, despre acel eveniment. Marja de eroare, cat vrea nashul mare. Rima involuntara 🙂

  2. pai noul sondaj al infractorului palavra si a slaninei ambulante zisa si „omul cu barba” spune acelasi lucru ca la dancu: antonescu pierde pe linie in turul 2. exemplu: ponta antonescu 72-28, cand toate sondajele de pana acum dadeau turul 2 o diferenta de 7 procente intre cei doi (53-46). adica era votat si de pedelisti. deci acum pedelistii s-au sucit si il voteaza toti pe ponta (basistii, peremistii devin pontistietc). sa nu iti vina sa ii bagi la puscarie pe acesti mafioti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.