Fute-o, fute-o, dar mai uită-te şi-n ochii ei…

fuckDupa ultima postare, care poate nu parea, dar se voia a fi extrem de serioasa, cred ca ati inteles mesajul : tot ce misca pe esichierul politic, dar tot ca sa fiu clar inteles, e o mizerie. Cand scriu “tot” ma refer la constructiile politice, altfel sunt convins ca la nivel individual exista si indivizi de buna credinta rataciti pe acolo.
Am incercat de cativa ani incoace sa scriu aici pe blog  diverse chestii de bun simt, dar am ajuns sa cred ca e pura pierdere de vreme.
De aceea, aici poate fi citita ultima “analiza” serioasa, pe care am eliminat-o de pe blog la prima ora,  si incepand de azi , am decis sa dezlantui un mini jihad impotriva a tot ce misca pe esichirul politic, de la stanga la dreapta, fara exceptie.
Incepand de luni, promit distractii maxime pentru toate gusturile si spectrul politic.
Nu mai merge mai baieti, vorba aia, fute-o, fute-o, dar mai uită-te şi-n ochii ei…

9 thoughts on “Fute-o, fute-o, dar mai uită-te şi-n ochii ei…

 1. Cristian Banu

  PSD nu învață nimic din istorie, așa că o vor repeta. Românii votează întotdeauna răul cel mic, or în momentul de față ei devin pas cu pas răul cel mare. Pun pariu că în 2016 PSD scoate doar 20% (+/- 3%, cum e marja de eroare la sondaje). Imposibil? Așa credeau și pediștii în 2009 și acum 15% e un scor bun pentru ei.

  Răspunde
  1. lucica53

   Perfect de acord! Nimeni nu invata nimic din istorie (sau aproape nimeni) si din faptul ca istoria se repeta ciclic!!! E valabil si pentru politicieni, si pentru electorat.

   Răspunde
  2. Sarcasticul

   Nu pune, ca pierzi. psd-ul se va invarti tot timpul la 30+. E o realitate si nu numai la noi. Daca ar fi sa intru in politica pentru principii, as alege liberalismul. Daca ar fi sa intru ca sa ajung la ciolan, stanga.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s