Boul nu e consecvent, ci trasesist. Dovada : Marin Anton pe ruta PDL-PNL-PMP

marin-anton

 • Am luat decizia de a mă alătura Partidului Mişcarea Populară pentru că este o construcţie politică proaspătă şi veritabilă de centru-dreapta – Marin Anton

Deci plavanul din foto, cel care a resuscitat zilele trecute ideea inchiderii supermaketurilor in weekend, a fost in PDL , a trecut in PNL si acum Udrea il considera valabil pentru PMP ? Superb si totodata normal : plavanul are si el 200 de hectare intre cele 10 milioane avere declarata. Ca fapt divers il investigheaza si ANI. ( Detalii )
I rest my case.
Sunt situatii cand facandu-l pe unul „bou”, jignesti aiurea sarmanul animal

10 răspunsuri la „Boul nu e consecvent, ci trasesist. Dovada : Marin Anton pe ruta PDL-PNL-PMP”

 1. Plavanul o fost ministrul economiei (guvernul motocicleanu) daca nu ma insel…Mi se pare ca si cu invatamantul a avut o ätingere”…In locul de eliberare licente (import/esport, etc)

 2. „Stimate Domnule Prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu,

  Subsemnatul(a),

  cetăţean al acestei ţări, solicit demiterea dlui Marin Anton, secretar de stat la Ministerul Mediului şi Pădurilor, ca urmare a afirmaţiilor scandaloase şi a poziţiei exprimate în calitatea sa oficială în cadrul emisiunii „Judecă tu!” din data de 23 februarie 2012, difuzată de TVR1”.

  Cu bucurie în glas, Marin Anton, secretar de stat din Ministerul Transporturilor, a confirmat, pentru Mediafax, că va prelua o funcţie similară la Ministerul Mediului, de unde, în urma restructurării Cabinetului, ar urma să plece doi dintre cei trei actuali ocupanţi ai acestor funcţii. „Aşa este, vă confirm că voi ajunge secretar de stat la Ministerul Mediului şi Pădurilor. Ştiu că voi merge la ministrul Borbely şi voi aştepta să-mi stabilească responsabilităţile”, a declarat Anton.

  Marin Anton ar urma să gestioneze problemele de protecţie a mediului, poziţie din care va reprezenta Ministerul în Comitetul de Analiză Tehnică (CAT) pentru proiectul minier de la Roşia Montană, forul care va recomanda soluţia finală în problema autorizării investiţiei. Cu bucurie în glas, Marin Anton, secretar de stat din Ministerul Transporturilor, a confirmat, pentru Mediafax, că va prelua o funcţie similară la Ministerul Mediului, de unde, în urma restructurării Cabinetului, ar urma să plece doi dintre cei trei actuali ocupanţi ai acestor funcţii. „Aşa este, vă confirm că voi ajunge secretar de stat la Ministerul Mediului şi Pădurilor. Ştiu că voi merge la ministrul Borbely şi voi aştepta să-mi stabilească responsabilităţile”, a declarat Anton.

  Marin Anton ar urma să gestioneze problemele de protecţie a mediului, poziţie din care va reprezenta Ministerul în Comitetul de Analiză Tehnică (CAT) pentru proiectul minier de la Roşia Montană, forul care va recomanda soluţia finală în problema autorizării investiţiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.