Comisia ” CEC ” – pa-si-pusi, n-a rezolvat absolut nimic.
Comisia ” Nana „- nici macar nu reuseste sa-i aduca pe indivizi la audieri. Dupa ce inainte de vacanta madam Vrinceanu-Firea-Pandele citase un primar mort, acum e luata la misto de servitorul Radulescu, ex-consilier, care n-are chef sa se prezinte.
Si, fiindca toate bancurile astea nu le ajungeau, acum senatorii vor sa analizeze intr-o comisiecazul accidentului aviatic din Apuseni.
Ce sa mai zic, se stie de cand lumea : vrei sa ingropi o afacere, faci o comisie parlamentara.
Aşa-i, am vrut republică… republică avem. 😉
Ei da, monarhia absoluta rezolva tot 🙂
În fapt avem de-a face cu camarilă poate şi mai puţin cu monarhie!
Parcă îşi spune „şefuţu” statului de „drepţi” 🙂
Servitorul Radulescu s-o infatzosat, in cele din urma…Chestia e ca el nu facuse nimic ilegal. A plimbat si inregistrat neste hartii la primarie in numele si pentru infanta Ioana…
De unde frate, azi dimineata spunea ca asteapta sa fie citat
Comisia CEC nu trebuia instituita, problema e de competenta Consiliului de administratie CEC si bancii centrale (consiliul de supraveghere).
Accidentul aviatic chiar nu e de competenta niciunei comisii parlamentare, mai mult, fiind un eveniment aflat in plina cercetare o ancheta paralela e putin paralela si cu legea.
In schimb, comisia Nana ar trebui sa aibe obiect, atata timp cat exista suspiciunea ca procurorii, numiti la nivelul lor cel mai inalt chiar de Traian Basescu, nu se pot pronunta neingradit in aceasta speta. Daca micul Radulescu sau altii o ignora, comisia poate sa-i mai convoace inca odata. Daca se constata ca se boicoteaza concertat ancheta comisiei, aceasta poate propune parlamentului textul unei declaratii politice. Plenul parlamentului o poate aproba, iar prin declaratia respectiva parlamentul il poate acuza public pe presedinte de fapte de coruptie (ceea ce e indiscutabil, dealtfel). Neprezentarea celor direct implicati, poate fi considerata o circumstanta agravanta si incriminatorie (dupa cum si este).
Singura problema este ca asa ceva o cam depaseste pe Gabi Firea, ca si pe multi altii.
In concluzie, nu comisiile sunt problema cu produsul muncii acestora.
Ei, da! Iata o frumoasa demonstratie juridica, ba chiar logica. A3.
Cred ca ar trebui sa lasi modestia, si anonimitatea, la o parte, draga Benjamin. Si doamna senator Cristina Anghel si-a inceput cariera politica incasind drepturi de autor la casieria Intact Media. Vin alegerile!
V-a ordonat Sefu’ sa dati search pe „Nana” si sa va punctati simbria? Spor la treaba, tre sa traiasca si cei ma saracuti …
Gabriela parea extrem de competenta si vehementa !
Luind in considerare stralucita ei cariera profesionala (formala), cred si eu ca e extrem de „competenta”.
„Parea”… 🙂
Hai sa nu alunecam spre populism, da ?
Toate documentele si declaratiile ramin in arhiva Parlamentului, in loc sa se piarda prin cine stie ce seteseu, romatsalau, primarie etc.
Cine ar fi stiut ca Radulescu a inregistrat contractul putorii daca nu era comisia ?
Comisia se comportă normal… zic eu sub presiunea presei! Asta nu ţine de populism. Încă nu a ieşit nimeni în stradă pentru un gest de normalitate la această comisie… 😉