Mizerie damboviteana : ROMATSA si STS dau vina pe victime

Ce aflam dupa 14 zile ?

 • Ca intr-un raport, ROMATSA scrie „… imediat după producerea accidentului, supravieţuitorii au sunat diverse persoane private care, la rândul lor au apelat organizaţii fără atribuţiuni pe linia căutării şi salvării, ceea ce a creat confuzii în prima jumătate de oră de la accident”
 • STS spune ca dr. Zamfir ar fi transmis nu coordonatele ci…”ora afisata pe telefon” ?!?

Cu alte cuvinte, de ce n-ati asteptat linistiti sa muriti acolo, ba ?
Mizeria romaneasca n-are limite.

14 răspunsuri la „Mizerie damboviteana : ROMATSA si STS dau vina pe victime”

 1. Şi uite aşa îmi vine şi mie puţină „apă la moară ” pentru a-mi spune oful…
  REPUBLICA prin instrumentul ei de bază statul şi-a demonstrat pentru a nu ştiu câta oară neputinţa în a avea calitate şi creativitate în actul decizional. Se dovedeşte încă o dată mediocritatea factorilor de decizie în conjictura evenimentelor deosebite, aşa cum a fost şi cazul accidentului aeronautic de la Beliş, jud. Cluj.
  Degeaba căutăm vinovaţi pentru nelegiuirile făcute economiei şi nivelului de trai al cetăţeanului onorabil plătitor de taxe şi impozite, în ultimii 24 de ani. De ce?
  Pentru că îi ştim, îi găsim vinovaţi cu argumente serioase, dar ne amărâm mai tare când vedem că sistemul îi protejează şi ei, RAPANDULELE, ne răd în nas …
  Lipsa unei elite serioase, de calitate în domeniul politic, economic ş.a.m.d. a creat un anumit tip de sistem ce nu agrează caracterele şi dimensiunea morală a lucrului bine făcut şi care prin perfecţionarea lui în ultimii 24 de ani, propulsează pe bandă rulantă lideri naţionali mediocri, lipsiţi de caracter, ce acţionează mai mult sau mai puţin conştient, împotriva interesului public, împotriva cetăţeanului obişnuit. Ca efect, apar din ce în ce mai mulţi indivizi care îşi ascund mediocritatea după diplome false şi ocupă locuri de decizie nemeritate în societate.
  Lipsa CARACTERELOR în nivelul decizional al societăţii româneşti, mă duce cu gândul la vorbele M.S. Regele Carol I, vorbe rostite cu ocazia aniversări primei universităţi româneşti “Universitatea Bucureşti”, la siârşit de secol XIX ,citez “La început am nevoie de caractere şi apoi de specialişti…” şi evenimentele istorice au dovedit că a domnit bine 47 de ani.

 2. Tupeul vine din salariile nesimtite de mii de euro pe care le au (in cazul ROMATSA, adesea peste 10.000 euro).
  Normal ca victimele au fost niste incompetente, ca doar d-aia au salarii de doar 400-500 de euro. Daca era ceva de capul lor, aveau si ei un salariu acolo macar de 1000 de euro, precum orice tanar specialist in telecomunicatii „speciale”. Asadar, ciocu’ mic, bey aterizatilor!

 3. Mizeria cu nr. de telefon e reala? Daca da, in locul lui Zamfir as face o conferinta de presa a la base, cu toate televiziunile si ziarele si as spune doar atat: STS, sunteti niste nesimtiti iar declaratia voastra este de un maxim tupeu jegos platit din banii mei. Ce n-a reusit ponta in csat, probabil ar reusi asta.

  1. O conferinta de presa prin care sa-i insulte atat pe jegosul Fulea cat si institutia. In lipsa unei replici din partea magarilor chiar un proces in care, pentru proba veritatii, sa fie puse la dispozitia instantei inregistrarile convorbirilor telefonice, ca atare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.