Sebastian Ghita, mai rau decat S.O.V. si Voiculescu, noul dusman al presei „libere”

Fara nici o dovada palpabila, Tapalaga Dan ne dezvaluie pe Facebook ca

tapalaga, ghita, facebook

Si, chiar fara o dovada palpabila,  sunt tentat sa-l cred. Problema apare cand Sorina Matei simte o acuta nevoie interioara sa ia atitudine

    • Am transmis astăzi, următorul mesaj lui Sebastian Ghiță, mogul, prieten al premierului, deputat PSD de Prahova, mesaj pe care îl fac public: “Nu mai amenința ziariștii. Nu ai niciun drept să faci asta, în această țară, oricine ai fi. Nu poți opri pe toată lumea să scrie când lucrurile sunt publice și evidente. Dacă ai vreo problemă, trimite un drept la replică dar nu mai amenința. Nici Vîntu și nici Voiculescu nu au făcut asta în România”

De data asta, nu ma pot abtine sa nu rad cu toti dintii
Deci Ghita o fi fost baiat bun si imaculat in cei doi ani, atata vreme cat a platit-o la Romania TV, sau ea era nitelus oarba si nepasatoare la ce face Sebi, fiindca incasa lunar ? Si „mogul” cand a devenit, in ultima luna ? Asta fiindca nu vreau sa imi mai aduc aminte cati ani a incasat  femeia  si de la Voiculescu.
Putina decenta, s’il vous plait, madame…

10 răspunsuri la „Sebastian Ghita, mai rau decat S.O.V. si Voiculescu, noul dusman al presei „libere””

  1. Daca-mi aduc bine aminte madama a plecat de la A3,findca n-a fost lasata sa-l intervieveze pe Base dupa bunul sau plac.De la Rtv de ce-o fi plecat?!

  2. Sfat pentru tapalaga si sereina: infiintati un club/asociatie/ong, ceva, acolo, sa fie, pentru ziaristii amenintati de moguli (cum i-o chema pe ei, nu conteaza). Poate asa vor reactiona si cei amenintati, mai direct, mai aluziv, mai individual, mai per total, de tatucul vostru baseskovici – un fel de Ianukovici de pe malul Dambovitei!!!

  3. dar in schimb il reclama la Sorina Matei? De ce, de ce? Oare de ce? Cum sa asculte Ghita de Sorina Matei…da’ poate asculta de cina asculta sorina Matei…de aia Tapalaga l-a reclamat acolo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.