Dosarul „Poşta Română”- sentinţa definitivă Zsolt Nagy şi Tudor Chiuariu

justitieIn prima instanta, completul de 3 al ICCJ il achitase pe Chiuariu si il condamnase pe Nagy la trei ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru neglijenţă în serviciu.
Azi, completul de cinci a hotarat definitiv

 • Chiuariu – 3 ani si 6 luni cu suspendare
 • Nagy – 4 ani cu suspendare

Un singur comentariu-intrebare, ca o avantpremiera la o viitoare postare : oare la ICCJ completul de 3 judeca dupa alte legi decat cel de 5 ?

5 răspunsuri la „Dosarul „Poşta Română”- sentinţa definitivă Zsolt Nagy şi Tudor Chiuariu”

 1. Pacat, mare pacat, de Chiuraiu. Tinar, destept, avocat, era un om de viitor. Putea ajunge un politician de succes, un mare asset pentru partid.
  Eh, asta e! Noroc ca e plin de valori ca el. Nu cred ca-i vom simti lipsa.

 2. Nu judeca dupa legi diferite, judeca dupa aceleasi legi si unii si altii. Mecanismul e conceput astfel incat judecatorii de la instantele inferioare sunt prosti, iar cei de la instantele superioare, destepti. Asa incat, dreptate au doar cei de la ICCJ 🙂
  Atunci cand Aspazia Cojocaru, judecator la cea mai inalta instanta din Romania, ne spune clar, cu propria ei gurita, ca a judecat la referendum astfel incat sa nu ajunga la puscarie, despre ce justitie mai vorbim?
  Atunci cand Oana Hahaineala din postura de sef al CSM ignora, evident, la ordin, voturile a peste o mie de JUDECATORI care au DECIS sa demita doi membri ai CSM pe care tot ei ii trimisesera acolo, la ce va mai asteptati?
  Nu va e limpede ca Romania e condusa prin conspiratie, ilegal si ilegitim, de o mana de oameni si ca justiatia din Romania se indeplineste prin vointa lor?
  Orice organizare sociala, si cu atat mai mult un stat modern, are la baza niste principii de drept. aparate printr-o justitie care se aplica, „oarba”, tuturor indivizilor. Justitia s-a nascut odata cu prima ginta aparuta in comuna primitiva si ne-a fost alaturi in toata istoria lui homo sapiens..
  In zilele noastre, nu statele puternice genereaza o justitie puternica si viceversa. Justitia hraneste speranta indivizilor, iar speranta este singura si ultima hrana a celor care nu mai au nimic altceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.