Intre Pora si Banciu, Andrei Gheorghe alege…sa returneze un premiu primit de la APTR in 1996

stupid_idiots_big

  • Tremura carnea pe mine ca trebuie sa impart acest premiu cu alti nobelizati, carora APTR-ul le-a recompensat munca si profesionalismul in situatii asemanatoare, recte Antena 3. (…) Sunt satul de CTP-ul care apare cand ii convine cui ii convine (…) Ce argument poți avea când stai indiferent și o femeie este terfelită de niște derbedei? 

Afland el ca marile sperante ale literaturii dambovitene intitulate Sociu si Dosa au refuzat niste premii ale ICR-ului, Andrei Gheorghe,- cititorii mai tineri google it ca sa aflati cine e – , si-a adus aminte ca, undeva candva acum 18 ( optsprezece ) ani, a primit un premiu de la APTR si a decis sa-l returneze.
Habar n-am cat de tampit e Andrei Gheorghe, dar, in 1996, cand, nici macar el nu mai stie de ce, a primit un premiu dela APTR , Antena 3  nu exista in media la fel cum nu mai exista nici el, astazi.
Cat despre afirmatia  ” Ce argument poți avea când stai indiferent și o femeie este terfelită de niște derbedei? „, ea suna extrem de bine. Dar cand un derbedeu numit Banciu a insultat niste milioane de moldovence numindu-le curve, Gheorghe al nostru si-a ascuns in nisip unicul neuron , cu tot cu ambalaj.

10 răspunsuri la „Intre Pora si Banciu, Andrei Gheorghe alege…sa returneze un premiu primit de la APTR in 1996”

  1. aoleu, poate ii da inapoi varanului banii pe care i-a luat cand lucra la antena1…sau nu tremura carnea pe el de la bani? cand a facut presa.nu pentru trei luni ca sa ia bani in campanie de la basescu…dupa care a luat profitul si a lasat ziaristii pe drumuri, nici obrazul nu i-a rosit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.