Inca o petitie, inca un mare miting anti-USL. Diferenta minora intre 7 milioane, 100 de mii si 15.

Facts

 • Maretul succes al primei petitii online, i-a facut pe amicii mogulului sa intieze inca una. Veselie si antren, acum si prin sms, si aceasta merge ca unsa, 122 de mii de semnaturi in momentul in care scriu.

miting 1miting 2

 • De partea cealalta, succes deplin al marelui miting anti-USL, pe care altii l-au vazut pro-Andreea Pora, in fine,  fiecare conform dioptriilor . Cei 15 pensionari pro-Basescu , societatea civila a d-lui Macelaru de la ambasada SUA, si-au facut poze in Piata Victoriei

Unde e distractia ?
Inteleg ca mogulul vrea sa se afirme ca un viitor detinut politic, omul care a luptat cu Basescu si iata, dictatorul l-a inchis. Totusi, oricat de golan ar fi Basescu, si este cu prisosinta, mogulul e doar unul dintre cei multi care l-au ajutat sa ajunga acolo unde e si pe care i-a rezolvat. In plus, petitiile fac bine la rating.
Ce nu inteleg e cum isi pot inchipui niste oameni normali ca acolo unde au dat gres 7 milioane de voturi in 2012 vor reusi 100-120…150 de mii de semnaturi online ? Sau ca 15 -20 de pensionari plictisiti vor fi bagati in seama de cineva, daca n-au fost #unitisalvam in perioada lor de maxima glorie, momentan aflati in hibernare la caldurica.
Tara trista plina de umor. Dar vine ea primavara…

14 răspunsuri la „Inca o petitie, inca un mare miting anti-USL. Diferenta minora intre 7 milioane, 100 de mii si 15.”

 1. Analiza este completa si complexa. Total de acord ca mogulul anteist primeste ceea ce merita, sa-si aminteasca cum a fost el „solutia imorala” in 2004!!! L-a ajutat pe basescu sa guverneze…..foarte bine, acum va primi „recunostinta” chiorului in urmatorii 5 ani!!! Cat despre mitingistii oengisti, te rog sa nu-i bagi doar pe pensionari in fata, sunt si unii (conform foto) care mai au pana la pensie (daca o apuca, desigur)!!!! Dupa miting cred ca au plecat la cules de musetel si ghiocei!!! Vine, vine primavara (oare ce o aduce ea?)!!!!!

 2. Că sunt amici cu Voiculescu prea puţin contează!
  Importantă rămâne atitudinea vis a vis de mojicie, mârlănie şi tupeu,”valori” ce plac multora dintre noi. Petiţia în sine, în opinia mea, rămâne o acţiune civică meritorie.
  Şi uite aşa vorbele regizorului Cristian Mugiu prind consistenţă, citez: ” Trebuie să ne alocăm timp să arătăm cu degetul de fiecare dată când se întâmplă vreo măgărie, pentru că n-o face nimeni altcineva.”

 3. Nu se asteapta nimeni ca peitia sa determine demisia INCULPATULUI – la nesimtirea care il caracterizeaza este exclus !
  Petitia face bine la rating, desigur.
  Si vitavercea ! :mrgreen:

 4. Acum nu prea mult timp, vreo câteva sute de mii de texani au semnat o petiţie pentru independenţa Texasului şi Obama a trebuit să le răspundă, în scris. Bineînţeles, rezoluţia a fost, ca să citez, ˝the short answer? No.˝ Dar a trebuit s-o ardă cu ˝founding fathers˝ şi alea, alea, deci au muncit ceva consilierii lui. Aş fi curios ce-ar răspunde marinerul (în scris!!) la petiţia asta…

   1. Păi ce să răspundă? ˝Măi oameni buni, am şi io famelie grea, nevasta nu munceşte, am copii cu dizabilităţi (:)), cine dracu´ credeţi că mi-ar da mie un vapor pe mână, am declarat că foncţia mă umileşte, da´ aşa îmi place mie, să fiu umilit! Şi, apropo, Putin nici de ţigări nu-mi mai dă bani…˝

  1. La „Hăhăit” se pricepe şi are chiar talent, în ce priveşte scrisul am chiar mari îndoieli…
   Chiar mă întreb, oare ştie să scrie?! 😉
   Dacă nu ştie să scrie, comentariul lui Traian este ok! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.