Incă unul căruia i s-a urat cu binele : dr. Sorin Oprescu. Clădire lângă Ateneu si un cazino alăturat de o biserică.

oprescuConform unui scenariu care devine clasic in ultima vreme, fix în perioada dintre Crăciun şi Revelion au fost puse în dezbatere publică de Primăria Capitalei două proiecte imobiliare cel putin controversate printre care : ridicarea unui imobil lângă Ateneul Român mai precis extinderea restaurantului Cina cu un corp de clădire plasat în imediata vecinătate a imobilului, unde acum sunt foarte mulți copaci.
Nicusor Dan si „Salvați Bucureștiul” protesteaza, primaria raspunde  ca are toate avizele de la Ministerul Culturii ( ?! interesant ) si ca urmeaza votul in CG al PMB. Dezbaterea publica ? Fix cand avea omul porcul si sarmaua in gat.
Nu o data l-am criticat aici pe Nicusor Dan pentru betele pe care le-a pus in roate la dezvoltarea unor proiecte, un exemplu e insalubra zona a Pietii Matache; dar acum primaria nu are absolut nici o scuza si ONG-istii au dreptate.
Ne arde buza si ne apucam de magarii intre Craciun si Revelion doctore ? Ooki…Vom urmari subiectul.
PS
Al doilea proiect e la fel de „interesant” : o clădire de birouri și la un cazino aproape de o biserică, în zona Dorobanți

15 răspunsuri la „Incă unul căruia i s-a urat cu binele : dr. Sorin Oprescu. Clădire lângă Ateneu si un cazino alăturat de o biserică.”

 1. Nimic deosebit, sincer să fiu. Și nici nu vreau să știu câte cazuri de-astea au fost, cazuri care de-a lungul anilor poate nu au ajuns la cunoștința noastră. Singura mea curiozitate legată de Sorin Oprescu este dacă se bagă în cursa electorală, în rest aș spune că nu are cu ce să mă surprindă.
  Într-o altă ordine de idei, din motivele enumerate de tine nici eu nu am nici cea mai mică încredere în Nicușor Dan.

  1. Și tot de acolo trebuie să curgă și banii.
   Eu cred că multpreaexcesivfericitul investește în cazinou fiindcă a văzut că nu prea mai vin donații pentru piramidă.

 2. Ciini latra, caravana trece.
  Pe domn doctor il doare la palarie. Si-a tras nisa politica, mulge banul gros, inclusiv din fonduri guvernamentale, lasindu-se curtat ca catindat prezidentiale (il cam impinge camarila ca catindat valabil, iar el nu e baiat prost sa spuna nu), caci daca nu curge, pica!
  Interesant ca si „basistul” Nicusor Dan poate fi resapat oengistic. Daca interesul national o cere. O sa ajunga Nicusor Primar General, peste vreo 2-3 mandate, daca bate palma cu Sorin sa-l ajute pe Oprescu Jr. sa ajunga la Cotroceni? Istoria si profesorii de istorie vor consemna. Si partidele supravietuitoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.