„Uniti salvam” s-ar vrea partid politic, dar mai relaxat

Dintre multele revendicari ale frumosilor tineri anarho-socialisti, am notat cu placere din ” Declaratia de la Bucuresti„,  cea gingas declamata de frumosul urmas al dacilor liberi,  Oreste

  • 4. Modificarea legii partidelor politice pentru relaxarea condițiilor de înființare a acestora.
  • 5. Revizuirea legilor electorale prin eliminarea pragurilor și reducerea numărului de semnături pentru înregistrarea candidaților independenți.

Un alt exemplu de demegogie pura.
Ok, n-au membri, n-au sustinatori dar vor sa infiinteze  un partid in conditii mai relaxate. Dupa care ,probabil , vor dori si o finantare mai relaxata si niste sedii la fel de relaxate sau nu ?
Cat despre eliminarea pragurilor, ar fi de ras daca n-a fi de plans. Astfel principalii beneficiari s-ar dovedi alde Salam, Bianca, Gigi sau orice alt tarabagiu sau tigan plictisit de viata sar care are 1-2 sute de mii de aruncat si e curios cum e viata de  parlamentar.
Bai baieti, rade lumea de voi…

6 răspunsuri la „„Uniti salvam” s-ar vrea partid politic, dar mai relaxat”

  1. Pe mine altceva m-a amuzat teribil: chestia cu „oameni noi, necompromisi” care sunt impiedicati sa vina!!!! Poate imi spune si mie Oreste unde se afla acei oameni si de ce nu pot sa vina!!! Are cumva in vedere maternitatile, gradinitele sau clasele pregatitoare?!!? In rest, demagogie, vorbe goale, traiasca nenea Iancu, ca bine le mai zicea, bibicule!!

  2. Textul „declaratiei”, ca si titlul, dealtfel, sunt tare comice. E clar ca a fost scris de o singura persoana, exprimarea e puerila, de liceean mediocru. Dar poate ca asta ne asteapta, in viitor, suntem in tara lui „Mircea, fa-te ca lucrezi”. Apropo, l-am vazut pe tigan laudandu-de de revolutie pe la nusce post. Nimicuta despre cum a ajuns el boier, altminteri, prigonit tare de puterea comunala, ca doar el e prea liber la minte ca sa fie lasat de capul lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.