Amnezii securistice din Decembrie 1989 cu Teodor Baconsky

baconsky facebook Daca tot suntem in luna Decembrie in zodia „Ce tineri si viteji eram”, azi o amintire de colectie de la  Victor Roncea
Teodor Baconsky ( a se observa semnatura olografa ) pare oarecum amnezic, dar deh, isi spun cuvantul varsta, excesele din jacuzzi, fetitele din Bucuresti, chefurile .
Si, sa zicem ca n-ar fi un capat de tara, dar e nostim ca se preface a nu-si aduce aminte data si isi minte proprii fani scriind ca se intampla „prin 88 ” si nu in 18 decembrie 1989 cand deja la Timisoara se tragea
Jalnica specie de individ.

20 de răspunsuri la „Amnezii securistice din Decembrie 1989 cu Teodor Baconsky”

 1. frate, la ce dreaq va mirati atat?!!!!!! teo baconschi este progenitura lu’ anatol baconschi (sky)! ah, nu stiti cine a fost anatol baconsky?! nasol…

 2. calităţile lui băsescu, boc, mihai ungureanu, monica macovei, adrian năstase, mircea geoană, stolojan, văcăroiu şi alţii ca ei… să fie de origine sănătoasă din punct de vedere politic

 3. Maaamaaa, ce naivi sunteti!!!! Voi nu vedeti ca e disident?! dedicatia este pentru un „domn”, nu pentru un „tovaras”! q.e.d.

  P.S. Mie imi plac al naibii de tare anticomunistii astia nascuti prin ’95! Mai ales aia care vad soarecii de prin UTC (nu stiu daca th. b. a fost utecist), dar sunt fanii fostilor demnitari comunisti. Sa-i numaram, coane Fanica? Ia sa vedem noi cam cine statea prin Primaverii?

   1. Eu as zice ca ai gresit cu no. 1 dar asa se intampla cand afli despre comunism si securitate doar de la A3. E drept, baietii stiu cum e cu secu’!

    Numaratoarea corecta, cred eu, incepe cu demnitarii si ar arata cam asa:
    1. Tov. Iliescu
    2. Tov. Voiculescu
    3. Tov. Nastase
    4. Tov. Geoana
    5. si putem continua asa pana epuizam TOTI politicienii si milionarii (se suprapun doar uneori).

    P.S. Da, inclusiv tov. Traian Basescu, ca si V-V Ponta, care a dormit pe banci prin Franta abia dupa ’89.

    1. Nu-mi aduc aminte de tov. Voiculescu c-ar mai fi demnitar. Nici de Năstase. În privinţa securistului cu care-ar trebui început, e destul de simplu: cu ăla care-şi spune şeful statului. Ce fel de stat e ăla care menţine în frunte un securist? Un stat securist, limpede ca bună ziua. După ce lustrăm securistul-şef al statului, continuăm cu securistul-şef al guvernului. Şi tot aşa…

     1. Asa este, membrii importanti de partid nu erau securisti. EI primeau informari, exact ca si acum :))
      Legat de „3 fals”, eu n-am copilarit cu Nastase, dar iau de bun ce scriu altii. SI altii spun ca nu facea parte din clasa muncitoare. Din wiki citire:

      „În anii 1970 Marin Năstase a devenit director în Ministerul Învățământului. Intreaga familie s-a mutat în Cartierul Primăverii. Marin Năstase a făcut parte din delegația Partidului Muncitoresc Român, care fusese invitată în anul 1957 să participe la sărbătorirea a 40 de ani de la Revoluția din Octombrie. Avionul sovietic IL- 14 care transporta delegația română s-a prăbușit pe aeroportul Vnukovo, lângă Moscova. Din accident, în afară de Marin Năstase au mai scăpat cu viață și alte persoane importante din delegație, între care Nicolae Ceaușescu, Chivu Stoica, Leonte Răutu, Ștefan Voitec, Ștefan Voicu și Alexandru Moghioroș.
      În perioada studenției s-a căsătorit cu Ilinca Preoteasa, fiica lui Grigore Preoteasa, fost ministru de externe al României. După desfacerea primei căsătorii, în 31 iulie 1985 s-a căsătorit cu Dana Miculescu, fiica lui Angelo Miculescu, fost ministru și vicepremier în România socialistă.

      • 1976 – 1989 Membru PCR, secretar al UTC.
      • 1989 – A participat la două conferințe ale tineretului comunist, la Moscova în U.R.S.S. și Phenian (Pyongyang) în Coreea de Nord”

     1. Nu ma intreba, ca nu are sens. Cine nu-i de acord cu tine e sigur basist. Dar nu un basist de ala simplu, ordinar, ci unul care nu pricepe nimic! Uf! Vesela tara mai avem!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: