De ce merge lumea la inmormantari ? Ca sa faca poze. O selfie celebra cu Obama, Cameron & Helle Thorning-Schmidt la Johannesburg. Plus Ponta, fireste.

Apropos de Ponta „al nostru” extrem de mandru pe Facebook de cele 15 minute din loja, nu e deloc singurul care s-a dus la Johannesburg, la mortul celebru Mandela, just for fun & show-off.
In imaginea care va fi cu siguranta ” selfie of the year ” : Obama, Cameron & Helle Thorning-Schmidt, alaturi de o Michelle cu o fizionomie care  pare a spune ” Ti-ai futut norocul la intoarcere , Barack „. Instaneul a fost  surprins de fotograful AFP ,  Roberto Schmidt.
Sa fim sinceri : pe langa mitocania alora, Ponta pare un mielusel, ca sa nu-i zic pisicut

15 răspunsuri la „De ce merge lumea la inmormantari ? Ca sa faca poze. O selfie celebra cu Obama, Cameron & Helle Thorning-Schmidt la Johannesburg. Plus Ponta, fireste.”

  1. Prima poza e monstruoasa… cocalarii lor la inmormantare… mai mult ca sigur ca si-au facut poza si in oglinda din buda… pentru vesnica aducere aminte… 😆 😆 😆
    P.S. Oricum ar fi, s-au adaptat momentului si locului… mascarici la inmormantarea altui mascarici… Vuuuuuuuuvuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeleleeeeeeeeee…. 😆

  2. E drept ca nu cunosc ritualurile de inmormantare din Africa, dar mi s-a parut mai degraba un carnaval decat o ceremonie de comemorare. Parerea mea! Si, ca la orice carnaval, „turistii” spectatori fac poze cu….maimutele/dansatoarele de samba!! Apreciez totusi ca Ponta, asa cum e el daca il ascultam pe basea, mincinos, corupt etc., a dovedit totusi bunul simt de a nu se poza cu…..vedetele show-ului!Mai lipsea poza de langa sicriu si mortu’ cu vata in nas!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.