Mungiu Pippidi, europeancă din ” lumea întâia „, dar cu artimetica e mai greu

Voi ati innebunit, probabil - editorial Pippidi Mungiu detaliu

  • …mă gîndeam că e semn prost, foarte prost, că Franţa şi Germania au simţit nevoia să arate publicului lor că există europeni de mîna a doua. Nu mă priveşte pe mine, eu sînt în lumea întâia, dar aş fi considerat normal… – Pippidi Mungiu Alina

Aceasta este parerea doamnei in cauza despre sine, intr-un articol in care ia la perpules cam tot ce misca in Romania,  de la Vladica Basescu pana la opinca.
Posibil, cine sunt eu s-o contrazic.
Nici analize pe textul „ Voi ati innebunit, probabil ” nu intentionez sa fac deoarece m-a pierdut din prima fraza, alcatuita din vreo 86 de cuvinte alambicate intr-o ciorba de aproximativ 11 propozitii . Imi cer scuze daca am numarat gresit, incercati si voi daca va tin nervii , in a doua fraza foloseste doar 78 de cuvinte.
Cel mult ii pot spune ca e cel putin  la fel de inapoiata ca si cei la care se refera fiindca 7 eurocenti nu reprezinta ce crede ea. ( vezi foto )
Asa ca o voi cita, cu placere din nou, scriind ca si-a aratat ” nivelul de dezvoltare cognitivă – sub 12 ani şi sub 2 la matematică în testul PISA
Stia Basescu de ce o ia la misto…

8 răspunsuri la „Mungiu Pippidi, europeancă din ” lumea întâia „, dar cu artimetica e mai greu”

  1. Probabil aceasta Peepeedee este in clasa intai. Habar nu are ce-i ala cent, euro, etc. Adevarat, cand ai intrari mii si milioane de euroi nu te mai impiedici de un ciot.

  2. Nu stiu de ce, dar, ca si in cazul lui Basescu, nu mi-a placut niciodata aceasta persoana. O percep ca pe o persoana complexata fizic, dar incearca sa-si depaseasca complexul fiind foarte vocala si agresiva. Nu-i contest cultura, nu as indrazni, dar prea se pricepe la toate, este prea profesorala, multivalenta si pluricritica. Ca se considera apartinand unei „clase” europene aparte, este inca o dovada a autosuficientei madamei. Sa citesc/ascult ce spune AMP e prea mult pentru nervul meu obosit si stresat. Fie la ea acolo!

  3. Cazul lui Basescu e mai aparte. La inceput i-a placut de Muingioaca (corectati-ma daca am scris gresit). Asa cum ii place si de Monika. Asa e el, mai pervers. Deformatie marinareasca probabil…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.