„No one cares about your stupid blog” ? Cum si-a luat revansa E-Mag chiar azi

ARENASunt 101% adept al chestiei din titlu si cred sincer ca,  in afara de vreo 5, hai poate 10 indivizi , cativa dintre ei gasibili chiar aici in blogroll  de altfel, restul bloggerilor romani scriu aiureli fara relevanta, doar ca sa se afle in treaba. E si cazul meu, fireste.
Totusi dupa postarea de dimineata, oarecum „rea” dar justificata cred, pretentiile mele la un brand ca e-mag fiind extem de ridicate, au urmat scuzele si  livrarea azi, duminica,  la ora 14.
Serios, nu-mi arog nici un merit. Social-media insa lucreaza si mi s-a parut corect ca, dupa ce am criticat justificat, sa arat ca se poate si altfel : cu o strangere de mana.

6 răspunsuri la „„No one cares about your stupid blog” ? Cum si-a luat revansa E-Mag chiar azi”

  1. Livrarea s-a intimplat sa fie sau a fost determinata de postare? Adica crezi ca daca reclamai din pozitia unui Traian oarecare se misca Emag/Fan Curier mai cu talent, sau faptul ca esti Traian Blogerul a avut oarece influenta?
    Mai e un alt Traian despre care zice lumea, rea, ca a abuzat de functie. Adica a dat niste telefoane si a facut, si a dres, si si-a urcat sacii-n caruta.

    Deci, se poate. E incurajator si pentru Gica de la Scularie care asteapta sa-i dea banca credit, si sa-i livreze Emag/Fan marfa. Pe marti, miercuri, cind o sa-i vina rindul.

  2. Mie mi-au livrat azi doar un SMS că m-au programat pentru mâine.
    Nu m-ar fi deranjat dacă-mi făceau programarea de la început pentru luni, dar de ce a trebuit să se laude că-mi livrează marfa sâmbătă?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.