Intaiul agricultor al tarii Basescu si povestile lui minunate : a treia auto-suspendare era de fapt inalta tradare

traian basescu, basescu engleza, esec, Fara sa poate proba absolut nimic din ce a spus, chestie sinonima cu o barfa la coltul blocului, Basescu a reusit sa-si inventeze alt complot, de data aceasta demn de IQ-ul unei gaini zapacite.
Pe scurt Sorin Roşca Stănescu, împreună cu Victor Ponta şi cu Dan Voiculescu, plus Radu Stroe ca sa fie masa mai bogata, voiau nici mai mult nici mai putin decat să-l pună sub acuzare pentru înaltă trădare, ceea ce ar fi dus automat la suspendarea din funcţie.
Fiindca e inutil sa comentezi o poveste SF, reiau o intrebare simpla, totusi mult prea complicata pentru IQ fătucii Puşcalău

Daca FACIAS – in traducere Dan Voiculescu – a depus o plangere continand extrasele de cont false inca din martie, declarand ca poseda actele doveditoare, cat de simplu era sa fie rezolvata problema in 3 zile ca acum si, mai ales, sa fie intrebati de unde le aveau ?

Si cu asta incheiem subiectul „inalta tradare”.
Altfel, intaiul agricultor-tradator al tarii a lansat si alte afirmatii, unele interesante, altele smechere, altele doar hazlii

  • ” PSD, dacă se rupe de liberali, nu câştigă prezidenţialele, reţineţi ce vă spun.”  101% de acord, o scriu aici de cateva luni.
  • ” Nu cred că dreapta nu va avea capacitatea să ceară electoratului să voteze candidatul dreptei, indiferent cine intră în turul doi, Antonescu, Predoiu, Ungureanu, Boc. ” Atentie la numele Boc
  • ” Eu cred că Antonescu poate să-i înţepe şi mai tare, dacă se rup, PNL are o şansă în plus, dacă intră Crin în turul doi probabil că şi restul candidaturilor de dreapta se strâng în spatele lui”

Ignorand mica smecherie ” Antonescu – bun, Ponta – iresponsabil ” in contrapondere cu aceea din primavara ” Ponta – bun, Antonescu -iresponsabil ” , in fond face si Comandante ce poate, incearca o negociere.
Daca USL ramane unit, alegerile prezidentiale sunt un fel de slam-dunk la fel ca si parlamentarele de anul trecut : nu exista nici cea mai mica sansa pentru celalalt candidat oricum s-ar numi acesta
Daca in schimb, USL se rupe, vis vechi de vreo 2 ani al naratorului Albei-ca-Zapada si al stapanului sau,  se deschid niste portite, nu mari dar se deschid. Intr-una din postarile urmatoare va voi arata cat de asiduu lucreaza SRI la treaba asta
Sigur ca au mai fost glume destule : cu MCV, cu Justitia, cu agricultura, cu prea-cinstitul Boc, cu Udrea, etc
No time for losers.

13 răspunsuri la „Intaiul agricultor al tarii Basescu si povestile lui minunate : a treia auto-suspendare era de fapt inalta tradare”

  1. Cred ca lucreaza la mentalul colectiv, inducand, el personal, nu prin goarne (platite sau nu), ideea „dreptei unite” fie in jurul lui Antonescu, fie a lui Boc(?). Pe udrea a renuntat s-o faca presedinta, o pastreaza pentru uzul personal, s-o promoveze sefa de tarla la Nana!!!! Cum acest „incident al naturii” n-are mama, n-are tata, ceilalti care l-au servit si slavit (gen MRU, Predoiu, Blaga scl) nici nu mai conteaza in ecuatie. Sunt super-mega de acord cu ideea ca daca USL ramane unita, nici un alt candidat/partid nu are sanse sa castige. Cat despre inalta tradare…..ce sa mai vorbim, obisnuita postura de victima, atacata de comunisti, rusi, moguli, chinezi, forte oculte si ce s-o mai gasi, sa fie ghiveciul bogat si parfumat!!!!

  2. Deci o găinărie de 7 mil. de dolari pentru campania chiorului era înaltă trădare şi semnarea pe şest a unei măgării germane numită Pactul Fiscal care condamnă România la eternă subdezvoltare numai şi numai să-l ţină Tante Angela de mânuţă când românii i-au cerut capul, nu era, nu-i aşa? Nici după 9 ani n-am reuşit să mă dumiresc ce fel de lighioană o mai fi şi asta care nimerii în fruntea ţării ăsteia amărâte…

      1. Păi şi pe Hitler l-au ales nişte milioane bune. Iar aia cu cele 5 milioane…am senzaţia c-a ştiut mereu să fure exact cât trebuie, vezi mascarada aia ordinară din 2009.

  3. Revin, pentru ca am citit tot interviul de ieri si am mai retinut ca:
    1.România mai are nevoie, cel puţin încă un mandat, de un preşedinte care să nu facă compromisuri.
    2.Traian Băsescu le recomandă democrat-liberalilor să nu greşească având un candidat la alegerile prezidenţiale care să se înţeleagă cu toată lumea, menţionând că nu are încredere în democrat-liberalul Cătălin Predoiu.
    Ideea de la nr.1 imi arata, mie cel putin, ca ar face si pe dracu’n patru’, si-ar vinde nu doar sufletul si tara, ci si toata familia, pentru a mai ramane la ciolan……pardon, pentru a asigura Romaniei „un presedinte care sa nu faca compromisuri”!!!!!!!
    La punctul 2 imi pare ca iar se amesteca in treburile unui partid politic, facand „recomandari”!!! Oare la fel or fi facut si Merkel sau Obama????

      1. La punctul 1 mi-e groază că singura care i-ar îndeplini criteriile e tovarăşa komissar….aia pe care nişte sovieti…pardon, nişte evropeni o văd simbolul reformei în România.

  4. Mai tataie mai, asta iar joaca poker la cacealma cu noi. Chiar asa, de ce-l bagam in seama pe gogomanul asta, ca nici macar nu-i Carmen Bruma? 🙂

  5. am descoperit pe net niste chestii: doru buscu de la catavencii , radu tudor de la voiculescu si inca unul mai anonim spun acelasi lucru: crin renunta la candidatura, apoi ponta presedinte si antonescu premier (sau un pesedist). mi se pare dubioasa sincronizarea. sau poate nu am inteles eu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.