Onoarea nereperata a Consiliului si steaua de tinichea a lui Tokes Laszlo

fuck-you

  • Decizia privind retragerea Ordinului Național ”Steaua României” acordat eurodeputatului Laszlo Tokes a fost amânată pentru 20 noiembrie. „Avem un dosar voluminos. Deliberarile vor continua, urmand ca pe 20 noiembrie sa incercam sa luam o decizie si sa comunicam hotararea Consiliului”

Deci sa recapitulam
Mai intai pesedeii in frunte cu Cretu Corina au facut clabuci ( pe buna dreptate ) si i-au cerut lui Basescu sa-i retraga sogorului decoratia. Pe urma dupa ce li s-a explicat mersul lucrurilor, s-au ales intr-un „Consiliu de onoare”  si au inceput sa amane pe banda sub tot felul de motive .
La întrunirea din 26 septembrie, decizia a fost amânată pentru 11 octombrie, întrucât Laszlo Tokes nu a fost prezent, iar la noua dată a fost din nou amânată, pentru 18 octombrie, deoarece nu au fost prezenţi toţi membrii consiliului. Ieri au constatat ca e dosarul voluminos, deci iata ce lejer trec doua luni. Mai gasesc ei ceva la proximul termen si-l amana dupa Revelion, prin februarie caci intre timp e vacanta.
Reamintesc numele gogosarilor astora somnolenti : Ionel Haiduc, Constantin Degeratu, Şerban Brădişteanu, Costin Georgescu, Mircea Geoană, Gabriela Firea şi Ecaterina Andronescu
Din amanare in amanare catre victoria finala
Hai siktir.

5 răspunsuri la „Onoarea nereperata a Consiliului si steaua de tinichea a lui Tokes Laszlo”

  1. -acest cavaler de kakat,ne-a pupat in cur la greu pe noi Romanii peste tot!Parerea mea este ca ar trebui sa-i traga un sut in cur,sa zboare drept in Ungaria pe care o iubeste el atita.Si daca ajunge acolo va face foamea pentru ca nu-l va mai baga nimeni in seama!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.