Tara arde la foc mic de la gazele de sist, primii mahalagii din stat hăhăie la Cotroceni

base cotroceniCe griji aveau ieri primii barbati din stat ?
Basescu s-a facut ca uita sa-l invite pe Antonescu la investirea ministrului Gerea, chestie destul de logica pentru un mitocan.
In timpul asta, Zgonea avea treaba cu tinuta decenta a parlamentarilor.
Ponta, cu diverse chestii minore in agenda, cum ar fi RMGC, Codul Rutier sau CFR Marfa, se facea ca nu vede cum, prefectul aka reprezentatul guvernului la  Vaslui, tocmai trimisese jandarmii sa cafteasca niste tarani care n-aveau chef de Chevron pe langa casele lor.
uniti salvamEvident ca seara au iesit vreo mie de salvatori sa-si faca numarul prin oras, asta  dupa ce umplusera Facebook toata ziua cu like & share #salvampungesti/ Simtind patriotic prin toti porii , au decis sa treaca pe sub Arcul de Triumf.
Ce este de fapt cu toata bulibaseala asta generala ?
Remintindu-va ca de RMGC si gazele de sist guvernele Boc & MRU Basescu n-au avut curajul sa se ocupe fiindca stiau bine la ce reactii se expun, intrebarea simpla e : ce l-a apucat pe Ponta sa-si bata cuie in talpa ?
Raspunsul e la fel de simplu : probabil ca licuricii i-au promis sceptrul de urmas la Cotroceni doar daca le rezolva problemele financiare. Se face vorbire despre niste zeci -> sute de miliarde de dolari doar din gazele de sist, de exemplu. De aceea Ponta nu da inapoi nici un milimetru, se apropie o vizita in SUA, unde are,  se pare, niste intalniri cu Exxon si Chevron , deci trebuie sa raporteze ceva pozitiv.
Cat despre traditionala impartire a mass-media cu privire la subiect, mai vorbim, sunt multe chestii interesante de semnalat, de la ignorarea totala la manipularea fesenista din anii ’90.
Incheiem in nota vesela de ieri de la Cotroceni, la intalnirea dintre cuc si mitoman, asa cum isi spun unul altuia  : hăhăhă

7 răspunsuri la „Tara arde la foc mic de la gazele de sist, primii mahalagii din stat hăhăie la Cotroceni”

  1. Daca basescu „a uitat” sa-l invite si pe presedintele Senatului, asta e semn de Alzheimer, clar!!! Stiu cum se manifesta din surse directe (mama mea a avut aceasta nenorocita boala). Deci, zic, ii doresc lui basescu „evolutie galopanta”………

  2. Vizita in SUA este o excursie de interes personal si de grup..Are noroc ca s-a deschis Guvernul (www.whitehouse.gov/blog/2013/10/17/government-shutdown-over) dar… vom vedea cu cine se va intalni si apoi vom rade pe cinste…

  3. Licuriciul ne rezolva instant. Doar se apleaca nitel Tonta si basti! l-a compostat la popou. Si-asa ii ia pe toti la perpulis tataia Sam. basexu le-a aratat cum se face. Doare un pic, da pe urma te-nveti si scoti gaze de placere cand ti-o trage.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.