Plăcerile coabitării : Nițu il revoca pe Papici, Codruța & trompetele fac scandal, Ponta face show la tv și Tapalagă scapă porumbelul la Hotnews

Scurt istoric
23 septembrie :  Nitu il deleaga pe Papici pe functia de sef al Sectiei I a DNA
2 octombrie :  Nitu revoca delegarea procurorului  Papici din functia de sef al Sectiei I a DNA
Laura Codruta, de profesie procuroare coabitanta si exbaschebalista pro protesteaza
Victor Viorel, de profesie procuror coabitant si baschetbalist amator zice ca-l doare undeva de basisti

  • Ii prelungise mandatul tocmai ca sa termine dosarul, dar el scria in fiecare zi un editorial la Evenimentul Zilei cu Mircea Marian. Si-a terminat mandatul, ce stam sa plangem ? Sa mai stea procuror simplu, sa mai faca si el un dosar, ca sefi din astia pusi de Basescu care trebuie sa stea inca o suta de ani… Sta si el procuror simplu, ca nu l-a nascut sef. S-a terminat si cu dosarul, l-a trimis la DNA Kovesi, pa, la revedere. De ce sa-i tinem pe toti basistii dupa ce li s-a terminat mandatul?

Superba exemplificare a folclorului : gura bate curul, un bun prilej ca agitatele de serviciu sa intre in criza, fiindca nu le putem  banui ca s-ar amesteca in Justitie

  • Imi exprim speranta ca Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, sa-l revoce pe Tiberiu Nitu, Procurorul General, pentru ca altfel ar putea intra la favorizarea infractorului – Macovei Monica la Nasul TV ( n.m. : E dreptul aluia conform legii facute fix de Macovei )
  • Cum să încerci să oprești tu, prin orice mijloace, trimiterea lui Dragnea în judecată ? – Matei Sorina( n.m.: dosarul e deja trimis in judecata inaintat spre avizarea trimiterii in judecata la Kovesi )

Totusi, parerea mea coincide 100% de aceasta data cu, sa nu va speriati, a lui Lazaroiu : e un „joc de lumini pe care-l face Ponta „. Altfel ce interes ar fi avut sa-si bata efectiv cuie-n talpa cu niste tampenii masive emise la propriul post tv ?
Altfel, despre mizeria din colonia numita Romania, sa admiram impreuna porumbelul scapat de Tapalaga la Hotnews

tapalaga, hotnews ,procuror sef, sua, marea bitanie, gir ambasade, colonie romania

Deci ati inteles cum merg treburile, da ? „Cu girul…” licuricilor care, nu-i asa, trebuie dupa aceea si bine hraniti : mai un gaz de sist, mai o platforma petroliera, mai o energie electrica.
Uram succes deplin vizitei lui Ponta Victor Viorel  in America.
E ultima stampila pe drumul catre Cotroceni

16 răspunsuri la „Plăcerile coabitării : Nițu il revoca pe Papici, Codruța & trompetele fac scandal, Ponta face show la tv și Tapalagă scapă porumbelul la Hotnews”

  1. „n.m.: dosarul e deja trimis in judecata ”

    Nu, nu e adevarat. Dosarul NU a fost trimis in judecata. Trebuie ca seful DNA sa isi dea (sau nu) avizul de legalitate in zilele urmatoare, inainte de trimitearea in judecata. Dosarul poate deci sa nu ajunga in instanta. Desi nu cred ca in momentul asta Kovesi poate sa faca asa ceva, adica sa blocheze acest dosar. Din N motive.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.