Cum a compromis Rosia Montana Gold Corporation cvasi-totalitatea presei

nasul tv, radu moraru, ticnealaN-am absolut nimic impotriva ideii de lobby, chiar daca la noi se intituleaza spaga, deci pot sa inteleg  oricare jurnalist care compune pro / contra RMGC
Totusi cat de comic e sa citesti despre

  • …PROIECTUL CRIMINAL al lui Ponta,experiment de tip nazist, Benny Steinmetz, Tal Silberstein si Dan Andronic, Nastase, Tariceanu, Boc, Ponta , Elena Udrea, plan diabolic de subminare a economiei nationale si a suveranitatii nationale, George Maior, Corina Vintan, MRU,  Gitenstein, etc…( tot manifestul anarho-comunistoid  aici )

Si in toata polologhia respectiva nici o vorbulita despre cel care a sustinut proiectul de trei ani incoace : Basescu Traian ?
Sa radem cu nasul Moraru. Sau sa deplangem moartea presei.

7 răspunsuri la „Cum a compromis Rosia Montana Gold Corporation cvasi-totalitatea presei”

  1. Totusi, „for the record”, exista o vorbulita. Chiar doua:
    „Ofensiva lor financiara, politica si mediatica se bazeaza pe frica, slabiciunile si lasitatea liderilor Opozitiei. Blaga stie ca PDL a beneficiat de “iubirea” Gold Corporation si e moale rau! Traian Basescu si Elena Udrea sint sustinatori ai proiectului RMGC, e drept, intr-o varianta soft, a la Soros, nefiind de acord cu agresivitatea proiectului impusa de Benny Steinmetz. MRU are ciocul mic fiindca el si Corina Vintan, mina lui dreapta pe cind era ministru de externe sau scurt premier, s-au dedulcit la favorurile Gold Corporation, Corina fiind PR la GC!”
    In rest, intr-adevar, e destul de trist. Se pare ca Radu Moraru se numara, si el, printre cei executati de Basescu si ai lui. Oare de ce? In acelasi timp, cum se face ca si el si „spionul care i-a tras-o”, recte Zoltan Teszari, cu al sau canal de stiri Digi TV (prezent permanent in PU), au acelasi mesaj: iesiti in piata?! Iesim, dar pentru ce? Unii ii imping pe berbeci sa iasa pentru Ungaria, altii scot oitele pentru Romania. Cum ar putea iesi ceva bun de aici? Poate ne lamureste Mungioaica, care viseaza, si ea, la folosirea energiei din piata pentru o miscare politica de tip pepene: verde pe dinafara, rosie pe dinauntru…

  2. Radu Moraru a crezut ca daca-l linge-n cur pe basexu din dragoste sincera e suficient, dar a picat de idiot inutil. Acum da tare-n woodrea, in unguent, in RMGC si in gazele de sist. Man, e ca si cand ai da in basexu trojan!
    Marii rechini n-au nevoie de televiziunea asta de apartament, Nashu. Moraru-i prea mic pentru un razboi atat de mare, unde-i nevoie de koiosi bine conectati la bani si servicii, ca aia de la B1 si Digi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.