Bravo liderilor „informali”, Rosia Montana ati salvat-o, sa vedem cum salvati Romania de wc-urile din curti

romaniaCsibi Magor, Claudiu Craciun, Brianna Caradja, Remus Cernea, Cristian Neagoe… ” Lupta continua oricum !”

As putea desigur sa incep cu intrebarea eminesciana „Ce-i mana pe ei in lupta, ce-au dorit…” dar hai sa o luam logic, chiar daca logica are foarte putine legaturi cu cei enumerati mai sus
Cand a trimis „legea” catre Parlament, Ponta a spus ca nu o va vota „ca deputat”, mesajul public vatre PSD fiind clar. Antonescu s-a decis mai greu dar a facut-o ieri la fel de clar, ca mesaj pentru PNL care a decis spre seara : nu voteaza legea
Presiunea „strazii”, extrem de bine stimulata de altfel, a facut restul asa ca…ia sa vedem : cine castiga din afacerea asta veche de cand haul ?
V-ati gandit macar putin care era imaginea guvernului daca ar fi decis sa rupa un contract semnat, care ar fi fost mesajul pentru exterior ? V-ati gandit ca asta e formula ideala ” Parlamentul voteaza contra ” tocmai pentru a inchide definitiv chestiunea ?
De ce credeti ca, adept declarat si fervent al exploatarii aurului si gazelor de sist, Basescu a inghitit ani de zile indiferenta guvernelor-marioneta Boc  ? Stia rezultatul, simplu.
Cat despre despagubiri sunt extrem de curios cine si cat de rapid le va cere si, daca nu cumva, dispare si contractul acesta  ca si cel cu Bechtel.
Cam atat despre politicieni. „Haos” e singurul cuvant potrivit.
mihai gadea brianna cernea nicusor danRevenind, daca asta e noua generatie de lideri si asta e „revolutia” lor, nu va mai mirati ca suntem pe primul loc la numarul de wc-uri din curte. Cat despre mine, am avut un orgasm spiritual : economista ecologista Brianna Caradja a fost la Mihai Gadea alaturi de Cernea, Nicușor, Craciun si restul valorilor…
Mark my words : peste 20 de ani, condusa probabil de astia, Rrromania va disparea de pe harta

11 răspunsuri la „Bravo liderilor „informali”, Rosia Montana ati salvat-o, sa vedem cum salvati Romania de wc-urile din curti”

  1. Nici nu indraznesc sa-mi imaginez ce va fi peste 20 de ani. Sunt perfect de acord cu concluzia postarii. Am vazut aseara, secvential, momente din „confruntarea” celor doua parti…. M-a luat durerea de cap instant!!!

  2. „Mark my words : peste 20 de ani, condusa probabil de astia, Rrromania va disparea de pe harta”
    neah, „Jeana nu e moarta , Jeana se transforma”
    asa din poza am un sentiment de deja vu ; parca’s toti din The life of Brianna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.