Felicitari, iar ati salvat Rosia Montana…si imaginea guvernului Ponta

Asa cum scriam aici, „Salvati Rosia Montana” ( plus revolutia aferenta ) pare a fi doar un joc de imagine. A cui imagine ? A tuturor.
Acum, ma intereseaza prea putin ca protestele nu sunt autorizate, cand cauti sa-ti faci imagine e obligatoriu nevoie si de putin scandal , orice incident e binevenit. Pozele ( prezente masiv pe Facebook ) ne arata o multime bine dispusa, pe skateboards, pe biciclete, in fine, veselie, hipstereala si antren, hai cu corturile la rivulutie  !
Nu mai intreb ce om serios ar iesi sa protesteze langa Remus Cernea care „a primit amenintari”, Nicusor Dan care crede ce „RM e un obiectiv cultural ca Voronetul”  si Claudiu Craciun care „anima masele”, fiindca e inutil. ( Asta nu inseamna in nici un caz ca nu s-au trezit pe acolo si destui de buna credinta ). Baietii astia sunt salvatori de profesie, ii veti vedea la anul incercand sa-si „salveze” un salariu misto candidand la europarlamentare.
Care e de fapt miscarea ?

  • Eu vreau un singur lucru. Ca toate argumentele pro şi contra să fie prezentate în Parlament iar decizia să nu fie luată de un Guvern şi nişte miniştri în cabinetele lor, ci în Parlamentul RomânieiVP

Si cum este evident ca  legea nu va trece de Parlament , proiectul RMGC va ramane ingropat asa cum sta de multi-multi ani si toata lumea castiga, moral si material, desigur.
Pilat din Ponta s-a spalat pe maini integral, are un alibi perfect daca-l intreaba Wesley Clark de sanatate
USL la fel, „respectand vointa poporului”
Opozitia va cere demisia tuturor mai putin pe a lui Basescu
ONG-istii vor bifa o mareata victorie
Evident, „pro” sau „contra” toate materialele din presa sau online sunt generos platite.
Pupat toti Piata Endependenti Universitatii, cash sa fie, muzica, muzica !!!
PS
Nu cautati imagini la ponta tv sau ponta.net, e degeaba

13 răspunsuri la „Felicitari, iar ati salvat Rosia Montana…si imaginea guvernului Ponta”

  1. Califarule situatia pe cumulat se prezinta exact ca la papetaria „La Gaurica” : Cind fu Tache nu fu’ Tica ,cind fu’ Tica nu fu’ Tache ,cind fu’ Tache si fu’ Tica nu fu’ tus „La Gaurica” !!!!!. 😆

  2. Micea Banciu argumenta aseara ca trebuie sa li se dea de lucru si la amaratii aia de la Rosia Montana pentru ca „pe acolo nu creste nimic, dar nimic”. Trecem peste faptul ca prin Botosani, Vaslui, Teleorman, de pilda, „cresc” de toate, dar locuitorii de acolo tot amarati sunt, oare de ce?
    Mircea Banciu ar trebui sa stie ca prin 2005, RMGC avea deja o multime de angajati, in majoritate ocupandu-se cu convingerea locuitorilor de la Rosia Montana de a-si vinde proprietatile catre RMGC. Acesti „angajati” foloseau cele mai persuasive metode cu putinta, pur si simplu, umblau din casa in casa cu gentile pline de bani.
    In sfarsit, mai trebuie spus ca agentii cu pricina erau cu totii recrutati dintre fosti lucratori in politie, securitate si armata, actualmente pensionari. Asadar, RMGC a dat deja ceva de lucru, insa numai la pensionari. Fireste, nu mai amintim aici trusturi mediatice, ziaristi plimbati prin Novaia Zeemlanda, politicieni …

  3. ˝Antonescule, mâine trimiţi toţi evreii la Auschwitz!˝ ˝Să trăiţi, îi trimit cum să nu, numai că acuşica stau cam prost cu materialu´ rulant. Da´ se rezolvă, staţi liniştit!˝ ˝Antonescule, ai trimis evreii la Auschwitz?˝ ˝Să vedeţi chestie, numai când voiam să-i trimit, dete îngheţu´ şi-au deraiat toate trenurile. Da´ nu vă faceţi griji,că-i trimitem˝ :)) :)) :)) Celălalt Antonescu, că titularu´ n-avea greţuri să se zborşească la Herr Fuhrer.:))
    Ce, nu vă place? Mie-mi place la nebunie, recunosc. :)) Dac-o să iasă aşa, Ponta are o bilă albă de la mine.:)) :)) :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.